Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Mexico

Puerto Vallarta

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Puerto Vallarta

Puerto Vallarta

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Puerto Vallarta

De voordeligste vliegtickets naar Puerto Vallarta vind je bij vliegwinkel.nl. Puerto Vallarta is een prachtige Mexicaanse badplaats waar je kunt genieten van zon, zee, strand en de onderwaterwereld. Het is echt aan te raden om te gaan duiken of snorkelen en zo al het moois onder de waterspiegel te ontdekken. Of ga naar Waterpark Splash voor een dagje zwemmen en genieten van zeehonden en dolfijnen. Ook prachtig zijn de Vallarta Botanical Gardens waar je inheemse en bedreigde plantensoorten kunt bekijken, en waar je interessante workshops kunt volgen, zoals de workshop medicijnen maken.

Bijzonder Puerto Vallarta

Deze Mexicaanse stad ligt direct aan zee en biedt heel veel prachtige stranden waar je heerlijk op kunt relaxen. Het strand Playa de los Muertos is het meest populair. Uiteraard flaneer je over de boulevard – de Malecón – en bezoek je hier diverse gezellige winkeltjes en restaurants. Aan deze boulevard is altijd iets te beleven. Zo zijn er altijd straatartiesten of kunstenaars te vinden die hun kunsten aan je presenteren, maar er worden ook vaak zandsculpturen gemaakt. Aan de Malecón staat het symbool van Puerto Vallarta: een bronzen beeldje van een jongetje al rijdend op een zeepaardje. Dat moet je gewoon gezien hebben. Verder heeft de stad een prachtige kathedraal met een kenmerkende kroon, een bijzonder theater en een geweldig pittoresk plein waar je je ogen uit zal kijken.

Lekker winkelen in Puerto Vallarta

De stad biedt naast activiteiten in het Canopy Adventure Park, snorkelen of parasailing ook veel leuke, hippe winkels waar je leuke souvenirs kunt kopen. Ook zomerkleding, trendy schoenen en Mexicaanse specialiteiten kun je in de diverse winkels vinden. Houd je van kunst? Bezoek dan eens een kunstboetiek of galerie. Deze zijn overal over de stad te vinden. Heel bijzonder zijn ook de markten.

Boek vliegtickets naar Puerto Vallarta

De prachtige stad Puerto Vallarta bezoek je uiteraard met behulp van de goedkope vliegtickets van vliegwinkel.nl. Dankzij het grote aanbod in tickets en vliegmaatschappijen vind je altijd de beste tickets die je naar je vakantiebestemming zullen brengen.

Boek vandaag nog je voordelige vliegtickets naar Puerto Vallarta en geniet van het goede Mexicaanse leven.

Naar Puerto Vallarta vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl