Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Nieuw-Zeeland

Auckland

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Bezienswaardigheden

Vlieg voordelig naar Auckland

Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Auckland

Als je vliegtickets naar Auckland hebt geboekt kun je veel zien en bezichtigen. De populariteit van Nieuw-Zeeland is verder gegroeid na het uitbrengen van de film Lord of the Rings. In deze film-trilogie werd de schitterende natuur aan een breed publiek getoond. Je kunt verschillende Wildlife Reserves bezoeken, eilandenhoppen of het bruisende stadsleven ontdekken. Bereid je voor op een echte belevenis als je vliegtickets naar Auckland boekt.

Bezienswaardigheden in Auckland

Auckland Museum
Leer tijdens een bezoek aan dit museum over de geschiedenis van Nieuw-Zeeland en haar bewoners. Bekijk hier de Maori Show en geniet van het prachtige uitzicht vanaf de heuvel waar het museum op staat.
Locatie: The Auckland Domain, Parnell

Tiritiri Matangi Eiland
Het eiland ligt 30 kilometer ten noordoosten van Auckland. Tijdens een begeleidende tour kom je meer te weten over de biodiversiteit van het eiland. Je kunt verschillende dieren spotten, zoals de little spotted kiwi, de tuatara en de blue pinguin. Er is ook de mogelijkheid om op Tiritiri Matangi te overnachten.

Omgeving van Auckland

Vanuit Auckland vlieg je makkelijk door naar diverse mooie bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Binnenlandse vliegtickets kun je ook boeken op vliegwinkel.nl. Per trein kun je eveneens uitstekend reizen in Nieuw-Zeeland. Als je vliegtickets naar Auckland hebt geboekt is het zeer de moeite waard om de rest van Nieuw-Zeeland te ontdekken:

Queenstown
Aan de nooroostkust van het Wakatipumeer en met de bergketen The Remarkables op de achterond is Queenstown. Een stad dat bekend werd door de The Lord of the Rings trilogie. Deze stad trekt voornamelijk sportliefhebbers die naar Queenstown komen om te skiën, bungeejumpen en andere uitdagende sporten. Maar natuur- en cultuurliefhebbers zullen zich ook prima vermaken in Queenstown. De prachtige omgeving is ideaal voor lange wandelingen, en de levendige stad heeft vele bezienswaardigheden en eetgelegenheden.

Tropische eilanden
De eilanden van Nieuw-Zeeland zijn ideaal voor zon, zee en strandvakanties. Voor ongerepte natuur ga je naar het Steward eiland. Wil je de zeldzame kiwi's spotten? Bezoek dan het Kapiti eiland waar de wilde dieren de bovenhand hebben. Wijn liefhebbers moeten zeker het Waiheke Island niet overslaan. De beste wijnen uit Nieuw-Zeeland komen bij dit eiland vandaan.

Naar Auckland vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Nieuw-Zeeland

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl