Vlieg voordelig naar Paramaribo

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Paramaribo

Paramaribo is de hoofdstad van Suriname. Als je vliegtickets naar Paramaribo hebt geboekt kom je terecht in een kleurrijke mix van Noord-Amerika en tropisch Amerika. Suriname is een culturele smeltkroes en dat is goed te zien in Paramaribo. In de stad wonen Indianen, boscreolen, stadscreolen, Chinezen, Javanen en Hindoestanen gebroederlijk naast elkaar. Een moskee staat naast een synagoge. In Paramaribo is de sfeer vriendelijk, gemoedelijk en gastvrij. De multiculturele samenleving is hier zeker gelukt!

Suriname heeft een schitterende natuur. Een groot deel van Suriname bestaat uit jungle. Je kunt een schitterende jungletocht maken door het ongerepte binnenland. Suriname is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Geniet van de unieke sfeer die het land je biedt en boek vliegtickets naar paramaribo!

Vergelijk alle vliegtickets naar Paramaribo in een handig overzicht

Naar Paramaribo vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Paramaribo in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar Paramaribo vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Paramaribo boeken met onder andere Surinam Airways en KLM.

Te doen in Paramaribo

Het ongerepte binnenland is misschien wel de grootste attractie die Suriname biedt. Maar ook in de stad Paramaribo is meer dan genoeg te zien. De hoofdstad is niet erg groot en er zijn maar weinig hoge gebouwen. Als je vliegtickets naar Paramaribo boekt, vlieg je naar de tropen. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat er ´s morgens een leguaan aan het zonnen is op je terras! Overal staan bananen- en palmbomen en de kleurige vogels fladderen om je heen. Vervallen huizen en prachtige bungalows staan verscholen tussen het groen en de geuren van exotische bloemen zijn bedwelmend. Je kunt Paramaribo prima te voet verkennen. De meeste bezienswaardigheden liggen dicht bij elkaar.

Meer over bezienswaardigheden in Paramaribo >>

Shoppen en uitgaan

Als je vliegtickets naar Paramaribo hebt geboekt, moet je niet verwachten dat je in een shopparadijs belandt. Wel kun je er leuk winkelen en is biedt Paramaribo de beste shopgelegenheden van Suriname.

Meer over shoppen en uitgaan in Paramaribo >>

Beste reistijd

In Suriname is het altijd warm. Het maakt niet uit in welk seizoen je naar Paramaribo vliegt. Suriname ligt in de tropen. Hierdoor is zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid hoog. Het kwik zakt zelden onder de 25 graden en de gemiddelde temperatuur is 27 graden.

Meer over de beste reistijd naar Paramaribo >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Andere bestemmingen in Suriname