Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Suriname

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Suriname

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste plekken in Suriname

Diepgroene jungle, grote meren, bijzondere dieren en warme mensen. Suriname is mysterieus en betoverend! Beleef de warmte van Suriname en ontdek de adembenemende natuur. Het land is het meest geschikt voor rondreizen en actieve vakanties. Maar in Paramaribo zijn ook leuke gebouwen te bekijken. Vlieg naar Paramaribo in Suriname en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Suriname

Paramaribo

Cultureel Paramaribo

De hoofdstad van Suriname is bijzonder door de culturele mix van de bevolking. Door kolonialisatie en immigratie heeft de bevolking van Suriname, en met name Paramaribo, een zeer diverse achtergrond. Alle culturen leven naast en met elkaar. Daardoor hangt er een open, goede sfeer. De natuur van Suriname is de echte toeristentrekker, maar in Paramaribo kun je ook genoeg beleven. Fort Zeelandia en het Presidentiële Paleis zijn interessant om te bezoeken en leren je meer over de geschiedenis van Suriname. Uiteraard kun je in Paramaribo ook mooie stranden bezoeken.
>> Lees meer over Paramaribo

Nog meer te beleven op Suriname

Suriname heeft veel bijzondere plekjes om te ontdekken. Treed buiten Paramaribo en ontdek wat Suriname nog meer te bieden heeft. De volgende bestemmingen en bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard.

Galibi

Dit natuurgebied dichtbij de grens van Frans-Guinea is een populair broedgebied voor zeeschildpadden. Je vindt ze op de stranden. Wees voorzichtig dat je niet op een nest gaat staan! Je kunt bij Galibi ook indianen ontmoeten die je graag vertellen over hun traditionele cultuur.

Cola Kreek

Het bruine water in het recreatiegebied Cola Kreek is verantwoordelijk voor de naam. Het water is wel schoon! De bruine kleur is juist een teken van gezonde pH-waarden in de rivier. Tussen de bomen van de jungle kun je zwemmen in de koele rivier. Er zijn ook huisjes om te huren en een camping.

Brownsberg

Suriname heeft veel bijzondere flora en fauna. De meeste ervan kun je beleven in het Brownsberg natuurpark. Met een gids heb je de meeste kans om veel dieren te zien, waaronder apen, jaguars, gifkikkers, pythons, spinnen, tapirs en ontelbaar veel vogels!

Commewijne

Deze provincie huist één van de oudste plantages van Suriname. Hier werd koffie, suiker en cacao verbouwd. Met een plantagetour kun je leren hoe de plantage vroeger functioneerde. Bovendien staan er veel oude koloniale huisjes in dit gebied die leuk zijn om te bekijken.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Meer info

Suriname is een erg mooi land in Zuid-Amerika. Het land heeft veel indrukwekkende flora en fauna. Er zijn een aantal uitgestrekte natuurparken te vinden, zoals Galibi en Brownsberg. De enige internationale luchthaven ligt bij Paramaribo. Dit is ook de hoofdstad van Suriname. In Paramaribo vind je veel koloniale gebouwen. Deze gebouwen zijn vaak wit en hebben leuke terrasjes. Er zijn ook musea waar je kunt leren over de geschiedenis van het land. Kolonialisme heeft een grote rol gespeeld in de geschiedenis van Suriname. Het land heeft vroeger veel plantages gehad waarop slaven werkte. Dit heeft de diverse cultuur van het land gevormd. Suriname is een interessant land dat niet toeristisch overkomt. Je kunt veel bijzondere dieren zien, maar ook ontspannen in resorts, bijvoorbeeld in Paramaribo, Galibi of Colakreek. Een rondreis door Suriname is een bijzondere belevenis. Goedkope vliegtickets Suriname boek je op vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar Suriname wil je natuurlijk niet te veel betalen. Vliegwinkel.nl biedt je een helder overzicht van alle vliegtarieven naar Suriname van verschillende en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en jouw ticket online reserveren.

Vliegtickets Suriname boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets Suriname direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Suriname.

Bestemmingen in Suriname

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl