Vliegtickets Suriname

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste plekken in Suriname

Diepgroene jungle, grote meren, bijzondere dieren en warme mensen. Suriname is mysterieus en betoverend! Beleef de warmte van Suriname en ontdek de adembenemende natuur. Het land is het meest geschikt voor rondreizen en actieve vakanties. Maar in Paramaribo zijn ook leuke gebouwen te bekijken. Vlieg naar Paramaribo in Suriname en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Cultureel Paramaribo

De hoofdstad van Suriname is bijzonder door de culturele mix van de bevolking. Door kolonialisatie en immigratie heeft de bevolking van Suriname, en met name Paramaribo, een zeer diverse achtergrond. Alle culturen leven naast en met elkaar. Daardoor hangt er een open, goede sfeer. De natuur van Suriname is de echte toeristentrekker, maar in Paramaribo kun je ook genoeg beleven. Fort Zeelandia en het Presidentiële Paleis zijn interessant om te bezoeken en leren je meer over de geschiedenis van Suriname. Uiteraard kun je in Paramaribo ook mooie stranden bezoeken.
>> Lees meer over Paramaribo

Nog meer te beleven op Suriname

Suriname heeft veel bijzondere plekjes om te ontdekken. Treed buiten Paramaribo en ontdek wat Suriname nog meer te bieden heeft. De volgende bestemmingen en bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard.

Galibi

Dit natuurgebied dichtbij de grens van Frans-Guinea is een populair broedgebied voor zeeschildpadden. Je vindt ze op de stranden. Wees voorzichtig dat je niet op een nest gaat staan! Je kunt bij Galibi ook indianen ontmoeten die je graag vertellen over hun traditionele cultuur.

Cola Kreek

Het bruine water in het recreatiegebied Cola Kreek is verantwoordelijk voor de naam. Het water is wel schoon! De bruine kleur is juist een teken van gezonde pH-waarden in de rivier. Tussen de bomen van de jungle kun je zwemmen in de koele rivier. Er zijn ook huisjes om te huren en een camping.

Brownsberg

Suriname heeft veel bijzondere flora en fauna. De meeste ervan kun je beleven in het Brownsberg natuurpark. Met een gids heb je de meeste kans om veel dieren te zien, waaronder apen, jaguars, gifkikkers, pythons, spinnen, tapirs en ontelbaar veel vogels!

Commewijne

Deze provincie huist één van de oudste plantages van Suriname. Hier werd koffie, suiker en cacao verbouwd. Met een plantagetour kun je leren hoe de plantage vroeger functioneerde. Bovendien staan er veel oude koloniale huisjes in dit gebied die leuk zijn om te bekijken.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989