Vlieg voordelig naar Istanbul

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Istanbul

Istanbul is een van de meest populaire citytrips in Europa. Het heerlijke weer, de bijzondere gebouwen en de rijke historie maken een bezoek aan Istanbul meer dan waard. Istanbul ligt precies op de grens van Europa en Azie en heeft een Europees deel en een Aziatisch deel. Deze delen worden gescheiden door de rivier de Bosporus. De wijken hebben daardoor een geheel eigen sfeer, waardoor de veelzijdigheid van de bijzondere stad wordt gekenmerkt. Ook wordt Istanbul gekenmerkt door het vele water. Istanbul biedt mooie uitzichten op de Bosporus, de Gouden Hoorn en de Zee van Marmara. Goedkope vliegtickets Istanbul boek je eenvoudig op vliegwinkel.nl.

Vergelijk alle vliegtickets naar Istanbul in een handig overzicht

Naar Istanbul vliegen veel verschillende Airlines. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets Istanbul in een handig overzicht. Je kunt onder andere vliegtickets naar Istanbul boeken met KLM, Lufthansa, Swiss, Turkish Airlines en Austrian Airlines.

Te doen in Istanbul

In Istanbul is veel te zien. In de bruisende stad verveel je je dan ook geen moment. Bezoek de beroemde Blauwe moskee, de ondergrondse wateropslag, de Grand Bazaar en meng je onder de locals in Kadiköy. Je vindt goedkope vliegtickets Istanbul op vliegwinkel.nl. Loop door de smalle straatjes en vertoef weg met Turkse lekkernijen. Wil je ook nog de Prinseneilanden zien?

Meer over bezienswaardigheden in Istanbul >>

Shoppen & uitgaan

In Istanbul kun je uitstekend shoppen, lekker eten en uitgaan. In Istanbul kun je overal heerlijk eten. De wijken Beyoglu en Ortaköy staan bekend om hun populaire bars en clubs.

Meer over shoppen en uitgaan in Istanbul >>

Beste reistijd

Istanbul is een stad die het hele jaar goed te bezoeken is. De zomer is er warm, maar zeker een leuke tijd voor een vakantie. Neem je genoeg met gemiddeld 15 graden, dan zijn voor- en najaar ook ideaal. In de winter is het minder druk in Istanbul. Dit kan liggen aan de strenge winter en vele sneeuwvlokken.

Meer over de beste reistijd naar Istanbul >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989