Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Aegean Airlines

A3

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Aegean Airlines
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met Aegean Airlines

Aegean Airlines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Aegean Airlines

Aegean Airlines is een Griekse luchtvaartmaatschappij. De maatschappij werd in 1992 opgericht en is lid van de Star Alliance luchtvaartalliantie. De thuisbasis van Aegean Airlines is Athene International Airport. Aegean Airlines brengt haar passagiers naar vele populaire bestemmingen in Griekenland. Tevens nemen de routes naar Europese bestemmingen alsmaar toe.

Bij Aegean Airlines kan jij momenteel met een vertrouwd gevoel boeken! Aegean Airlines biedt flexibele tickets aan voor internationale vluchten. Tot en met 7 december 2020 kan er gratis onbeperkt omgeboekt worden met deze flexibele tickets en vanaf 8 december tot en met 31 maart 2021 kan er eenmalig gratis omgeboekt worden met deze tickets.

Aanbiedingen van Aegean Airlines

Op zoek naar aanbiedingen van Aegean Airlines? We hebben de populairste aanbiedingen van Aegean Airlines voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Aegean Airlines

Benieuwd naar welke bestemmingen Aegean Airlines vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Aegean Airlines

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Aegean Airlines

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Aegean Airlines de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Aegean Airlines.

Aegean Airlines Frequent Flyer Programma

Aegean Airlines behoort tot de Star Alliance Network groep. Tientallen andere maatschappijen zijn hier ook bij aangesloten. Met dit Frequent Flyer programma kan je punten sparen om extra services te boeken.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Aegean Airlines verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Aegean Airlines

Meer airlines:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl