Vlieg voordelig met Vueling

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Vueling

Vueling is een veelgeboekte low cost luchtvaartmaatschappij uit Spanje. Het hoofdkantoor bevindt zich in Barcelona, maar Vueling heeft ook hubs op andere Europese locaties, waaronder één op Schiphol.

Vueling is opgericht in 2004 en is tegenwoordig de op drie na grootste airline van Spanje. In 2008 is de maatschappij gefuseerd met Clickair (een andere Spaanse low cost airline). De grootste Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia heeft een belang van 40% in Vueling en de bedrijven hebben hun ticketverkoop gecombineerd. Samen hebben ze een aanbod van 92 routes en 45 bestemmingen. De vloot van Vueling bestaat uit 40 toestellen van het type Airbus A-320 met een capaciteit van 180 passagiers.

Aanbiedingen:

Op zoek naar aanbiedingen van Vueling? We hebben de populairste aanbiedingen van Vueling voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je een voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen:

Benieuwd naar welke bestemmingen Vueling vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie over Vueling

Vueling Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyerprogramma van Vueling heet Punto. Hiermee kun je punten sparen voor gratis tickets. Met deze punten kun je een enkele reis boeken vanaf 500 punten en een retour voor 1.000 punten. Het werkt als volgt:

  • Aankoop en reservering van een ticket: 1 vliegpunt voor elke € 2
  • Aanschaf van de Vueling: 1 punt voor elke € 2
  • Bij gebruik Visa Vueling creditcard: 1 vliegpunt voor elke € 10
  • Reservering huurauto: 1 vliegpunt voor elke € 15
  • Online incheken: per traject 20 punten extra
  • Hotelreservering: 1 Vuelingpunt voor elke € 25

Bij Vueling kun je ook Avios en Elite Punten met je Iberia Plus kaart sparen voor je reserveringen. Hiermee kun je vluchten krijgen die je kunt gebruiken voor andere Iberia diensten en de rest van de maatschappijen die aan Iberia Plus verbonden zijn.

Bekijk meer informatie over het Frequent Flyer Programma van Vueling

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989