Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Aeroflot

SU

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Aeroflot
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met Aeroflot naar veel bestemmingen:

Aeroflot

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Aeroflot

Aeroflot Russian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. Voordat de Sovjet Unie in de jaren negentig uit elkaar viel was Aeroflot de grootste maatschappij ter wereld met meer dan 3.000 vliegtuigen. Aeroflot is in 1923 opgericht en is al sinds 1958 actief op de Nederlandse markt.

Aeroflot heeft een uitgebreid route netwerk van ruim 100 bestemmingen in meer dan 50 landen. Vanaf Amsterdam wordt er twee keer per dag rechtstreeks naar Moskou gevlogen. De thuishaven van Aeroflot is Sheremetyevo International Airport (SVO) in Moskou. Vanuit Moskou zijn er gunstige verbindingen met korte overstaptijden naar vele Aziatische bestemmingen. De luchthaven in Moskou beschikt over alle voorzieningen als bars, restaurants en duty free shops om de wachttijd wat aangenamer te maken.

De vloot van Aeroflot is een van de modernste, jongste en snelst groeiende vloten van Europa en bestaat uit ruim 120 toestellen, voornamelijk moderne Airbus A320 Family-, A330- en Boeing B767-toestellen.

Aanbiedingen van Aeroflot

Op zoek naar aanbiedingen van Aeroflot? We hebben de populairste aanbiedingen van Aeroflot voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Aeroflot

Benieuwd naar welke bestemmingen Aeroflot vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Aeroflot

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Aeroflot

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Aeroflot de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Aeroflot.

Aeroflot Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Aeroflot heet Aeroflot Bonus. Met het programma kun je miles sparen voor award tickets, upgrades en vele andere cadeaus. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Je kunt je miles inwisselen voor tickets voor jezelf, maar ook voor je familie en vrienden.
  • Je kunt de miles inwisselen voor vluchtupgrades.
  • Je spaart de Aeroflot Bonus miles niet alleen bij vluchten van Aeroflot, maar ook bij Bonuspartners van Aeroflot.
  • Je kunt je miles inwisselen voor leuke cadeaus.
  • Reis je veel met Aeroflot? Dan kun je het Elite-deelnemersniveau behalen, waarbij je in aanmerking komt voor voordelen als gratis toegang tot de airport lounge en voorrang bij het inchecken.

Lees meer over het Aeroflot Bonus programma

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Aeroflot verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Aeroflot

Meer airlines:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl