Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Condor

DE

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Condor
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met Condor

Condor Flugdienst

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Condor Flugdienst

Informatie over Condor

Condor is in 1955 opgericht en heette toentertijd Deutsche Flugdienst. De luchtvaartmaatschappij is in 1959 overgenomen door Lufthansa en kreeg toen de huidige naam. Het hoofdkwartier bevindt zich in Frankfurt. Condor is een toonaangevende chartermaatschappijen die voordelige tarieven biedt op vluchten naar al hun bestemmingen.

Inmiddels bestaat de vloot van Condor uit 40 toestellen. Zij bezitten onder andere over de Airbus A320-200, de Airbus A321-200 en de Boeing 757-300, die jaarlijks ruim 7 miljoen passagiers naar hun bestemming helpen in circa 75 bestemmingen, en dat op een veilige manier.

Aanbiedingen van Condor

Op zoek naar aanbiedingen van Condor? We hebben de populairste aanbiedingen van Condor voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Condor

Benieuwd naar welke bestemmingen Condor vliegt? We hebben een overzicht van de top 3 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Condor

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Condor

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Condor de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Condor.

Condor Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Condor heet Miles & More. Met het programma kun je miles sparen voor award tickets, upgrades, hotel- en autohuurarrangementen en vele andere cadeaus. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Je spaart niet alleen punten als je vliegtickets boekt van Condor, maar ook als je vliegt met Air Canada, Eurowings, Lufthansa en andere luchtvaartmaatschappijen die zijn aangesloten bij het Miles & More programma.
  • Je kunt ook sparen voor het Miles & More programma bij non-airline partners zoals bijvoorbeeld Double Tree by Hilton, Best Western Hotels en Hyatt.
  • Je kunt punten sparen voor het Miles & More programma met autohuur, hotelovernachtingen en aankopen op verschillende luchthavens.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Condor verwijzen we je naar hun website.
Bezoek de website van Condor

Meer airlines:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl