Vlieg voordelig met Garuda Indonesia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over Garuda Indonesia

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, biedt een ongekend hoogwaardige service aan boord en verbindt meer dan 60 bestemmingen in Indonesië en 17 wereldwijd. Met circa 500 vluchten per dag en een vloot van circa 130 toestellen kunnen de passagiers genieten van de bekroonde Garuda Indonesia Experience: een dienstverlening die symbool staat voor de warme gastvrijheid en rijke cultuur van Indonesië.

Aanbiedingen van Garuda Indonesia

Op zoek naar aanbiedingen van Garuda Indonesia? We hebben de populairste aanbiedingen van Garuda Indonesia voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Garuda Indonesia

Benieuwd naar welke bestemmingen Garuda Indonesia vliegt? We hebben een overzicht van de top 5 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Garuda Indonesia

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Garuda Indonesia

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Garuda Indonesia de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Garuda Indonesia.

Garuda Indonesia Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Garuda Indonesia heet GarudaMiles. Met het programma kun je miles sparen voor award tickets, upgrades, hotel- en autohuurarrangementen en vele andere cadeaus. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Speciale check-in balies op het vliegveld
  • Extra bagage vrijstelling
  • Voorrang bij de bagageafhandeling
  • Voorrang op wachtlijsten op het reserveren van tickets
  • Toegang tot de Garuda luchthavenlounges
  • Scherpe aanbiedingen van Garuda partners
  • Miles kunnen worden ingewisseld voor leuke cadeaus die je zelf kunt uitzoeken in de Arcade catalogus

Lees meer over het GarudaMiles programma

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Garuda Indonesia verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Garuda Indonesia

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989