Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Iberia

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Iberia
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met Iberia

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Iberia

Informatie over Iberia

Iberia is de grootste luchtvaartmaatschappij van Spanje en werd opgericht in 1927. De airline heeft één van de modernste vloten van Europa. Op de korte afstanden vliegt Iberia met de Airbus 319, 320 en 321. Als je vliegtickets met Iberia boekt voor lange afstanden vlieg je met de comfortabele Airbus 340. In 2011 werd de IAG luchtvaartcombinatie opgericht, bestaande uit Iberia en British Airways. De combinatie biedt wereldwijd en gezamenlijk meer dan 200 bestemmingen aan met een vloot van ruim 400 toestellen. Vanaf Schiphol worden dagelijks 4 vluchten uitgevoerd naar de thuisbasis Madrid. Als je vliegtickets met Iberia boekt heb je hiermee zeer gunstige verbindingen binnen het gehele netwerk. Iberia is marktleider op de routes tussen Europa en Latijns-Amerika.

Aanbiedingen van Iberia

Op zoek naar aanbiedingen van Iberia? We hebben de populairste aanbiedingen van Iberia voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Iberia

Benieuwd naar welke bestemmingen Iberia vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Iberia

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Iberia

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Iberia de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Iberia.

Iberia Frequent Flyer Programma

Het frequent flyer programma van Iberia heet Iberia Plus en biedt diverse voordelen en privileges; het lidmaatschap is gratis. Er is gelegenheid tot het sparen en inwisselen van punten bij o.a. luchtvaartmaatschappijen, hotelketens en autoverhuurbedrijven. Bij het programma zijn meer dan 80 partners aangesloten. Er zijn 4 verschillende niveau´s: classic, zilver, goud en platina.

Lees meer over het Frequent Flyer Programma van Iberia.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Iberia verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Iberia

Meer airlines:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl