Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Icelandair

FI

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Icelandair
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met Icelandair

Icelandair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Icelandair

Informatie over Icelandair

Icelandair is in 1937 opgericht en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Ijsland. Het hoofdkwartier bevindt zich in Reykjavik. Icelandair is onderdeel van de Icelandair Group, een belangrijke speler in de Ijslandse touristenindustrie. Leuk om te weten: de vliegtuigen van Icelandair zijn vernoemd naar Ijslandse vulkanen!

Inmiddels is Icelandair, door de strategische ligging van Ijsland, uitgegroeid tot een belangrijke schakel tussen Noord-Amerika en Europa. Zij bezitten over een vloot van ongeveer 30 toestellen met onder andere de Boeing 757-300, de Boeing 737-200 en de Boeing 767-300. Icelandair helpt 3,1 miljoen passagiers naar hun bestemming, waardoor zij 27 Europese steden met 16 Noord-Amerikaanse steden verbindt, en dat op een veilige manier.

Aanbiedingen van Icelandair

Op zoek naar aanbiedingen van Icelandair? We hebben de populairste aanbiedingen van Icelandair voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Icelandair

Benieuwd naar welke bestemmingen Icelandair vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Icelandair

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Icelandair

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Icelandair de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Icelandair.

Icelandair Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Icelandair heet Saga Club. Met het programma kun je saga points sparen voor award tickets, upgrades, hotel- en autohuurarrangementen en vele andere cadeaus. De belangrijkste voordelen staan hieronder op een rij:

  • Je spaart niet alleen punten als je vliegtickets boekt van Icelandair, maar ook als je vliegt met Air Iceland, Alaska Airlines en Finnair.
  • Je kunt ook sparen voor het Saga Club programma bij non-airline partners zoals Radisson, Hilton, Hotel Edda en MasterCard.
  • Je kunt punten sparen voor het Saga Club programma met autohuur, hotelovernachtingen en aankopen op verschillende luchthavens.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Icelandair verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Icelandair

Meer airlines:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl