Vlieg voordelig met United

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Informatie over United

United en United Express voeren gezamenlijk ruim 5000 dagelijkse vluchten uit naar 375 luchthavens op zes continenten vanuit haar hubs in Chicago, Cleveland, Denver, Guam, Houston, Los Angeles, New York/Newark, San Francisco, Tokyo en Washington, D.C.. Jaarlijks vervoert United ruim 142 miljoen passagiers. Vanuit Amsterdam biedt United dagelijks non-stop vluchten aan naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen op het Amerikaanse continent.

United is lid van Star Alliance, ’s werelds grootste luchtvaartalliantie. Het Star Alliance netwerk biedt meer dan 21.000 vluchten naar ruim 180 landen wereldwijd.

Aanbiedingen van United

Op zoek naar aanbiedingen van United? We hebben de populairste aanbiedingen van United voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van United

Benieuwd naar welke bestemmingen United vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij United

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie United

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook United de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met United.

MileagePlus Frequent Flyer Programma

United kent het MileagePlus Frequent Flyer Programma. Je kunt hier gratis aan meedoen en je spaart automatisch airmiles bij elke vlucht van United of van één van haar partners van het Star Alliance Network. Met deze miles kun je naast vele leuke extra's ook sparen voor een upgrade van je ticket.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van United verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van United

Meer airlines:

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989