Aan het laden...
Een moment a.u.b.

België

Brussel

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Brussel
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Brussel

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Brussel

Weer in Brussel

Het weer in Brussel is bekend voor Nederlanders: het beste in de zomer en het slechtst in de herfst en winter. De lente en zomer zijn dan ook aan te raden als beste reisperiode. Houd in Brussel altijd rekening met de kans op regen.

Als je vanaf Brussel Airport vliegt, houd dan rekening met eventuele vertragingen in het openbaar vervoer en het verkeer door de weersomstandigheden. Het is slim om altijd even de actuele weersvoorspellingen te bekijken voor je vertrekt, zodat je niet je vlucht hoeft te missen door bijvoorbeeld gladheid.

Evenementen

In Brussel worden veel evenementen georganiseerd. De stad doet veel met kunst en sport. De volgende evenementen zijn bijzonder leuk om te bezoeken:

20 km door Brussel is een loop door het centrum van Brussel dat elk jaar door veel sporters wordt gelopen. De run vindt meestal plaats op de laatste zondag van mei.

Lees meer

Vervoer (van en naar de luchthaven in Brussel)

Brussel heeft twee luchthavens. Het eerste is Brussels International Airport. Dit is de grootste luchthaven van België. De ander heet Brussel Charloi Airport en is een luchthaven voor low-cost airlines. Vliegen op deze luchthaven is dus vaak goedkoper dan vliegen op Brussels International Airport, maar je moet dan wel nog langer reizen naar de stad.

Voor informatie over vervoer met de auto, de bus, trein of taxi vanaf deze luchthavens kun je kijken op de volgende pagina’s:

Naar Brussel vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in België

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl