Aan het laden...
Een moment a.u.b.

België

Brussel

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Brussel
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Brussel

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Brussel

Brussel is een gezellige en mooie stad in België. In Brussel bevindt zich een grote luchthaven waar veel passagiers uit België en Nederland gebruik van maken. Maar ook in Brussel zelf is genoeg te ontdekken. Of je nu vliegt vanaf Brussel Airport of een weekend de stad intrekt, vliegtickets Brussel boek je voordelig bij vliegwinkel.nl.

Vergelijk alle vliegtickets Brussel in een handig overzicht

Naar en vanaf Brussel vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets Brussel in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die van en naar de stad Brussel vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Brussel boeken met onder andere American Airlines, Ryanair, KLM, United, Emirates. Vanaf Brussel Airport vlieg je voordelig naar heel veel bestemmingen, zoals Berlijn, Riga, Lissabon, Rome, Antalya, Gran Canaria, Sevilla, etcetera.

Te doen in Brussel

Als je vliegtickets Brussel hebt geboekt, is er genoeg om te zien en te ontdekken. Bezoek het mooie historische centrum of vermaak je in een van de interactieve musea. Lach bij Manneken Pis of drink een drankje aan de Grote Markt. Er is genoeg te zien en te beleven.

Meer over bezienswaardigheden in Brussel >>

Shoppen & uitgaan

In Brussel stad kun je goed winkelen en uitgaan. Ook op Brussel Airport kun je goed winkelen. Dus of je vertrekt of aankomt op Brussel Airport, je zult je niet hoeven te vervelen.

Meer over winkelen en uitgaan in Brussel >>

Beste reistijd

Brussel is het hele jaar door geschikt voor vakanties en weekendjes weg, maar de twijfelachtige weersomstandigheden vereisen in alle seizoenen een goede voorbereiding. Je hoeft je in de stad in ieder geval nooit te vervelen: in elk seizoen zijn leuke evenementen gepland en de bezienswaardigheden zijn leuk in elk jaargetijde! Als je vertrekt vanaf Brussel Airport, houd dan rekening met de actuele weersomstandigheden in verband met eventuele vertragingen van het openbaar vervoer.

Meer over de beste reistijd voor vliegtickets Brussel >>

Naar Brussel vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in België

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl