Vliegtickets België

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Het prachtige België heeft veel te bieden. Naast bekende steden zoals Brussel, Antwerpen, Gent en Brugge, heeft België een zeer afwisselende natuur. Zo is er de kustlijn met mondaine badplaatsen als Knokke, Oostende of Heist en natuurlijk mogen de Belgische Ardennen niet ontbreken in dit rijtje.

Vanwege de grote variatie is België een geliefd land om naar te reizen. Naast de vele bezienswaardigheden kun je ook heerlijk winkelen, musea en kathedralen bezoeken of een terrasje pakken op één van de vele pleinen van de bekende steden. België staat verder bekend om de vele goede restaurants en brasserieën en niet te vergeten de "frietkotten" waar men het bekende Vlaamse frietje kan eten.

Zowel de vakantieganger als de zakelijke reiziger boekt vliegtickets naar België. Naast de luchthaven Brussel Zaventem, wordt ook de luchthaven Brussel, Charleroi steeds populairder. Deze luchthaven ligt ten zuiden van Brussel en wordt vooral door low cost maatschappijen aangedaan. Goedkope vliegtickets België boek je makkelijk en snel via vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar België wil je natuurlijk niet te veel betalen. Maar met het enorme aanbod luchtvaartmaatschappijen en reiswinkels kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vliegwinkel.nl biedt de uitkomst door je een helder overzicht te geven van de vliegtarieven naar België van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en je ticket online reserveren.

Vliegtickets naar België boeken met Vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote vliegmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bijvoorbeeld Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar België.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoudt dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Bestemmingen in België