Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Caribbean

Bonaire

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Bonaire
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vliegtickets Bonaire

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Bonaire

Weer op Bonaire

Door het aangename klimaat met het hele jaar door hoge temperaturen en veel zon is het altijd goed toeven op Bonaire. De gemiddelde temperatuur is het hele jaar rond de 30 graden. De koudste maand is januari en zelfs dan is de gemiddelde temperatuur nog boven de 26 graden. Oktober tot februari zijn de maanden met de meeste regen. Het Caribische orkaanseizoen loopt van juni tot en met november, maar Bonaire ligt buiten de orkaanriem. Door het fantastische klimaat kun je het hele jaar door naar Bonaire vliegen.

Evenementen

  • Februari: Carnaval
    Het meest populaire evenement is carnaval. Tijdens deze week zijn er elke dag parades en wordt er door de hele straten gedanst in de mooiste kostuums.
  • September: Bonaire Dag van de Vlag
    Op 6 september viert heel Bonaire de oorsprong van het eiland. Naast het feestvieren viert er jaarlijks ook een grote motortour plaats met meer dan 400 motorrijders vanuit allerlei landen in de wereld.

Vervoer (van/naar luchthaven van Bonaire)

Als je naar Bonaire vliegt kom je aan op de luchthaven Flamingo Airport. De luchthaven ligt op slechts 4 kilometer van het centrum van Kralendijk. Het centrum van deze hoofdstad kun je bereiken per taxi, huurauto of zelfs lopend.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl