Vliegtickets Dominicaanse Republiek

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek

Op het exotische eiland Hispaniola ligt de Dominicaanse Republiek. Het land ligt naast Haïti op hetzelfde eiland. Santo Domingo was de plek van de eerste Spaanse kolonie. Dat kun je nog zien in de architectuur van de stad. De Dominicaanse Republiek is een prachtige combinatie van groene natuur en witte stranden. Zowel voor een stedentrip als een zonvakantie is vliegen naar Dominicaanse Republiek ideaal. Vlieg naar een van onderstaande steden in Dominicaanse Republiek en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Nog meer te beleven in de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek heeft veel bijzondere plekjes om te ontdekken. Treed buiten de badplaatsen en ontdek wat de Dominicaanse Republiek nog meer te bieden heeft. De volgende bestemmingen en bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard.

Catalina Island

Het kleine Catalina Island ligt in de zee onder La Romana. Met een dagtochtje naar het eiland vind je mooie stranden en veel mangroves. Ook zijn er veel watervogels die vooral houden van de vele zandbanken voor de kust.

27 watervallen van Damajagua

De ultieme ervaring in de Dominicaanse Republiek is de route van de watervallen van Damajagua. Deze mag je alleen doen met een gids en een veiligheidshelm. Klim, zwem, spring en wandel van waterval naar waterval. Echt indrukwekkend!

Los Haitises nationaal park

Adembenemende natuur vind je in het nationale park van Los Haitises. Het park heeft veel vogels en een aantal indrukwekkende grotten. Sommige hebben zelfs oude rotstekeningen. Er mag maar een klein aantal toeristen tegelijk in het park om de natuur te beschermen.

Columbus Lighthouse

Santo Domingo zou de eerste plek zijn die Columbus ontdekte. Daarom is er een monument gebouwd ter ere van de ontdekkingsreiziger. De overblijfselen van Columbus zijn hier ook begraven. Het monument heeft de vorm van een kruis en kan indrukwekkende lichtshows geven.

Meer vliegtickets naar Dominicaanse Republiek

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989