Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Caribbean

Sint Maarten

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Sint Maarten
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vliegtickets Sint Maarten

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Sint Maarten

Het eiland Sint Maarten is voor een deel onderdeel van Nederland, het zuidelijke deel om precies te zijn. Het noordelijke deel is Franstalig, maar net zo gezellig als het Nederlandse deel! Het is een klein eiland maar er is ontzettend veel te doen. Over het hele eiland vind je de mooiste natuur, stranden en steden en dorpjes. Dichtbij Sint Maarten liggen nog meer leuke, kleine eilandjes zoals Saba en Anguilla. Deze zijn makkelijk te bezoeken met zowel de boot als het vliegtuig, zie je meteen meer van de omgeving!

Vergelijk alle vliegtickets naar Sint Maarten in een handig overzicht

Naar Sint Maarten vliegen een aantal luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je deze tickets op een overzichtelijke manier. Je kunt vliegtickets naar Sint Maarten boeken met onder andere Delta Air Lines, United en KLM.

Te doen op Sint Maarten

Het eiland is klein, maar het is prachtig en er zijn leuke dingen te beleven! Beklim de heuvels en geniet van de kleine steden en dorpjes die je over het hele eiland vindt. Leer meer over de geschiedenis en de oorspronkelijke bewoners van de regio. Ook zijn er talloze excursies te doen, ga de zee op of doe een jeepsafari over het eiland.

Meer over bezienswaardigheden op Sint Maarten >>

Shoppen & uitgaan

Winkelen kan prima op het kleine Sint Maarten! Van dure juwelen, sieraden en designerkleding tot gezellige groente en fruit markten. Natuurlijk zijn er ook leuke souvenirs te vinden in het centrum. Wil je voluit gaan, bezoek dan één van de prachtige, luxe winkelcentra die het eiland rijk is.

Meer over shoppen en uitgaan op Sint Maarten >>

Beste reistijd

De temperatuur ligt het hele jaar door rond de 30 graden in het Caribisch gebied. Sint Maarten heeft een tropisch klimaat, wat betekent dat er altijd wat regen kan vallen. Ook is er een orkaanseizoen waar je rekening mee moet houden, al zijn er niet elk jaar orkanen.

Meer over de beste reistijd naar Sint Maarten >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl