Vlieg voordelig naar Helsinki

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Helsinki

Helsinki is de hoofdstad van Finland. Steeds meer mensen boeken vliegtickets naar Helsinki voor een veelzijdige stedentrip. De stad ligt op een schiereiland en is omgeven door honderden eilandjes. Stockholm en St. Petersburg liggen dichtbij en hebben in de loop van de geschiedenis beide hun stempel gedrukt op de architectuur en indeling van de stad.

Vergelijk alle vliegtickets naar Helsinki in een handig overzicht

Naar Helsinki vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Helsinki in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar Helsinki vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Helsinki boeken met onder andere Finnair, KLM en airberlin

Te doen in Helsinki

Helsinki is ooit uitgeroepen tot culturele hoofdstad en dat is te merken aan het aantal bezienswaardigheden in de stad. Helsinki beschikt over indrukwekkende architectuur, musea en een fijne parken om tot rust rust te komen.

Meer over bezienswaardigheden in Helsinki >>

Shoppen & uitgaan

Winkelen in Helsinki is uniek. Dit onder andere vanwege de vele designerhuizen die je kunt vinden rond de Unionkatu, Pohjoisesplanadi of Aleksanterinkatu. Daarnaast biedt Helsinki veel gelegenheden om een avondje te gaan stappen. Veel bars worden ´s avonds omgetoverd tot clubs.

Meer over shoppen en uitgaan in Helsinki >>

Beste reistijd

Helsinki heeft een landklimaat en is daarom met name in de maanden juni, juli en augustus erg aangenaam qua temperatuur. In deze maanden schijnt de zon het vaakst en zijn de dagen het langst. Tijdens het voor- en najaar is het weer in Helsinki erg onvoorspelbaar. De winters in Helsinki zijn streng en er ligt vaak een dik pak sneeuw.

Meer over de beste reistijd in Finland >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989