Vliegtickets Finland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Met een uitgestrekt landschap van bossen en meren wordt Finland ook het land van duizend meren genoemd. In werkelijkheid zijn dit er bijna 190.000 met het Saimaameer als de grootste.

Omdat Finland redelijk geïsoleerd ligt komen de meeste buitenlandse bezoekers uit de buurlanden. Als natuurliefhebber is zeker het noorden prachtig met ongerept natuurschoon. De tienduizenden meren en eilanden, het scherenlandschap en de vele nationale parken zijn stuk voor stuk wonderen die bezocht moeten worden.

Ook een rendiersafari of een trektocht in Lapland zijn ervaringen die je nooit zal vergeten.

Het zuidelijke gedeelte van Finland heeft weer een hoop te bieden aan kunst en cultuur. Interessante steden zijn Helsinki, Turku, Porvoo en Tampere. In de steden zijn juist moderne architectuur en belangrijke musea te vinden.

Voor je vliegticket naar Finland wil je natuurlijk niet te veel betalen. Maar met het enorme aanbod luchtvaartmaatschappijen en reiswinkels kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vliegwinkel.nl biedt de uitkomst door je een helder overzicht te geven van de vliegtarieven naar Finland van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en je ticket online reserveren.

Vliegtickets naar Finland boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote vliegmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bijvoorbeeld Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Finland.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoudt dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Bestemmingen in Finland