Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Griekenland

Chersonissos

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Chersonissos
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Chersonissos

Shoppen En Uitgaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Winkelen in Chersonissos

Als je vliegtickets naar Chersonissos boekt en van winkelen houdt, dan kun je je hart ophalen op de vele markten en in de gezellige straatjes. Dit zijn de leukste winkeltjes in Chersonissos:

Maria Sanoudaki Ceramic
De kunststudio van Maria Sanoudaki verkoopt prachtige keramiek. Vazen, schalen en juwelen in oude en nieuwe stijl. Een mooie souvenir van je vakantie in Chersonissos!

Cretan Secrets
Voor wat meer doorsnee souvenirs ga je naar Cretan Secrets, een souvenirwinkel waar je alles kunt vinden, van magneten en kaarten tot t-shirts en beeldjes. Lekker snuffelen dus.

Luxurious Furs
Je verwacht misschien geen bontjassenwinkel op Kreta, maar in Chersonissos zit er één! Je vindt er bontjassen in alle soorten en maten. De nieuwste mode uit Milaan zit er natuurlijk ook bij.

Restaurants in Chersonissos

Chersonissos heeft een groot aanbod van restaurants met unieke gerechten. Zoals overal in Griekenland zijn de mensen in Chersonissos dol op lamsvlees en geitenvlees. Beroemde gerechten zijn ofto lam en psito. Een ander bekend gerecht voor Kreta zijn de mezzes: een soort tapas, deze gevarieerde maaltijd bestaat eigenlijk uit allemaal hapjes die in aparte schaaltjes worden geserveerd. Dit is vooral leuk voor een avondje uit in Chersonissos en daar gaan de meeste toeristen toch voor naar deze stad. Proef de lekkernijen in een van de volgende restaurants:

  • Taverna Harakas: Locatie: Oude Chersonissos Plein
  • Med Cafe & Restaurant: Locatie: 94 25 Martiou, naast Glaros Hotel
  • Mythos: Locatie: Sanoudaki 19
  • Palmera Seaside Restaurant: Locatie: 14 25 Martiou

En als je zin hebt in even lekker Nederlands, ga dan naar Friet van Piet (Locatie: Sanaudaki 8, Chersonissos).

Uitgaan in Chersonissos

Chersonissos staat bekend om het uitgaansleven in de stad. Dit trekt jaarlijks duizenden toeristen uit Nederland. Als je hier dus in het hoogseizoen uitgaat, kun je in heel veel bars en café's terecht. Dit zijn de leukste plekjes (maar ook de meest toeristische!):

  • Havana Club
  • El Paradiso
  • CLub Bed
  • Cameo Club

Naar Chersonissos vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl