Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Marokko

Nador

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Nador
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Nador

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Nador

Weer in Nador

Het weer in Nador is zeer afwisselend vanwege de verschillende landschappen. Aan de kust heerst een gematigd subtropisch klimaat, met een koele bries die afkomstig is van de Middellandse Zee. Indien je het binnenland intrekt, lopen de temperaturen op. Hier zijn de zomers dan ook heet en de winters vrij koud. In Nador is het het gehele jaar zonnig. De gemiddelde temperatuur in de winter ligt nog steeds rond de 21 graden. De beste tijd om vliegtickets Nador te boeken is in het voorjaar. De temperatuur ligt dan nog niet op zijn hoogtepunt. Hierdoor is het weer aan de Marokkaanse Middellandse zee het meest aangenaam.

Evenementen

  • Juli: Ramadan
    De negende maand van de islamitische maankalender, waarbij moslims vasten. Deze maand wordt afgesloten met het Suikerfeest.
  • Oktober: Slachtfeest
    Op deze islamitische feestdag worden dieren die volgens dhabiha geslacht zijn, opgegeten. Deze feestdag herinnert moslims er aan dat ze bereid dienen te zijn om alles op te offeren voor God.

Vervoer (van en naar luchthaven van Nador)

Als je vliegtickets Nador hebt geboekt land je op de luchthaven El Aroui International Airport. De luchthaven ligt op ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Nador. Het is een klein vliegveld en bestaat sinds 1999. Je kunt Nador bereiken per taxi of bus. Deze vormen van vervoer kun je vinden buiten de aankomsthal.

Vervoer in Nador

In Nador bestaat het vervoer voornamelijk uit bussen en taxi´s. Ook heeft Nador goede busverbindingen met de omgeving en de meeste grote steden. Zeer recent is Nador aangesloten op het treinnetwerk van Marokko. Nador heeft twee treinstations, Nador Ville en Nador Sud. Vanaf hier kun je reizen naar Oujda, Fez, Meknes en Casablanca.

Naar Nador vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl