Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Marokko

Tanger

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Shoppen & uitgaan

Vlieg voordelig naar Tanger

Shoppen en uitgaan

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Shoppen & Uitgaan in Tanger

Shoppen in Tanger

Tapijten
Tanger staat bekend om de enorme keuze aan tapijten. Groot, klein, eenvoudig of met luxueuze designs. Er zijn ontelbaar veel winkels gespecialiseerd in tapijten en er is altijd wel iemand die je behulpzaam naar de winkel of my cousin, with many many choices for a good price wilt brengen. Binnen gekomen krijg je thee aangeboden, krijg je een uitleg hoe de tapijten gemaakt worden en worden er in rap tempo diverse tapijten voor je uitgerold. Als je niet geïnteresseerd bent in het kopen van tapijten, ga dan ook niet naar binnen. Als je binnen bent, wordt er namelijk verwacht dat je koopt. Als je wel geïnteresseerd bent kom je zeker met prachtige tapijten thuis. De kwaliteit van de tapijten is hoog, maar dat zie je ook aan de prijs. Als je goed kunt onderhandelen zul je de juiste prijs betalen. Informeer bij je hotel wat een gangbare prijs is, dan heb je een betere onderhandelingspositie.

Leer
Ook producten van leer zijn in Tanger in overvloed te krijgen. Prijzen en kwaliteit verschillen erg, dus controleer de kwaliteit voor je gaat onderhandelen over de prijs. Nog een belangrijke tip: ruik aan het leer. Sommige huiden worden gewassen in varkenspoep en koeienurine. Je zult vooral goed kunnen slagen voor lederen tassen, riemen en portemonnees.

Sieraden
Sieraden in overvloed in de souk van Tanger! Vooral de ontwerpen van de berbers springen er bovenuit. Als je houdt van bewerkte zilveren armbanden of kettingen met kleurige steentjes, dan zul je hier zeker slagen. Het aanbod is groot en de kwaliteit is redelijk hoog.

Aardewerk
Uiteraard kun je in de souk ook terecht voor veelkleurig aardewerk met prachtige designs, kitscherige Marokkaanse lantaarns, theepotjes, Marokkaanse sloffen en diverse kruiden.

Restaurants in Tanger

Marokkaans eten is meer dan couscous. Probeer eens een tajine (stoofschotel) of lamskebab met aubergine salade. Marokkanen zijn gek op zoetigheid. Je moet de vele lekkernijen zeker proberen. Niet alle restaurants schenken alcohol, dus als je graag een glas wijn of een biertje drinkt bij je diner, informeer dan even van te voren.

 • Le Saveur du Poisson
  In dit kleine, sfeervolle restaurant krijg je heerlijke Mediterraanse visgerechten voorgeschoteld. Vooral de vissoep is een aanrader.
  Locatie: Escalier Waller 2
Lees meer

Uitgaan in Tanger

De cafés van Tanger zijn vooral gericht op mannen. In de middag kan er onder het genot van een kop sterke koffie of geurige muntthee urenlang worden gediscussieerd over politiek en andere belangrijke zaken. Een typisch voorbeeld daarvan is Café de Paris (Place de France). Naast cafés die vooral op mannen gericht zijn, zijn er ook wel cafés te vinden die Europees zijn.

Bars

De meeste bars in Tanger zijn rokerig, donker en vooral gericht op mannen. Maar onderstaande cafés zijn meer in Europese stijl. Hier komt een gemengd publiek van toeristen, zakenlui en locals.

 • London´s Pub (Rue al-Mansour Dahabi)
  London´s Pub is de Marokkaanse interpretatie van een Engelse pub. Iets te netjes en rustig om een echte pub te zijn, maar toch een goede plek om een biertje te drinken.
 • Caid´s Bar (Rue de la Liberté)
  Caid's bar is een gezellige bar, met een mooi terras en een uitstekende wijnkaart.

Clubs

Dansen tot de zon op komt, dat kan in één van Tanger´s nachtclubs.

 • Regine´s (Rue al-Mansour Dahabi 8)
  De classy discotheek trekt een trendy publiek. De DJ’s draaien alles, van Arabische muziek tot stampende house.
 • Discotheque Beach Club 555 (Avenue Mohammed VI)
  Dit is één van de populairste discotheken van de stad. In de zomer draaien wereldberoemde DJ´s hier regelmatig hun set.

Naar Tanger vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl