Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Qatar Airways

QR

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Qatar Airways
Aanbiedingen
Bestemmingen
Check-in & bagage

Vlieg voordelig met Qatar Airways

Qatar Airways

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Qatar Airways

Informatie over Qatar Airways

Qatar Airways is een van 's werelds snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen en beschikt momenteel over een netwerk van meer dan 150 belangrijke zakelijke en recreatieve bestemmingen wereldwijd vanuit Hamad International Airport, Qatar Airways’ gloednieuwe hub in Doha.

Aanbiedingen van Qatar Airways

Op zoek naar aanbiedingen van Qatar Airways? We hebben de populairste aanbiedingen van Qatar Airways voor je op een rij gezet. Zo weet je zeker dat je geen voordelige tarieven mist.
Bekijk de aanbiedingen >>

Bestemmingen van Qatar Airways

Benieuwd naar welke bestemmingen Qatar Airways vliegt? We hebben een overzicht van de top 10 populairste bestemmingen voor je op een rij gezet.
Bekijk de bestemmingen>>

Check-in & bagage bij Qatar Airways

Iedere airline heeft andere voorwaarden voor check-in en bagage. Het is dus goed om vooraf te kijken of je verplicht online in moet checken, vanaf wanneer je online in kan checken en wat de regels voor bagage zijn.
Lees meer over check-in en bagage>>

Overige informatie Qatar Airways

Toeslagen

Net als iedere luchtvaartmaatschappij kent ook Qatar Airways de nodige toeslagen. Voorkom vervelende verrassingen en neem de toeslagen goed door als je reist met Qatar Airways.

Qatar Airways Frequent Flyer Programma

Het Frequent Flyer Programma van Qatar Airways heet Privilege Club. Deze wordt gedeeld met andere grote airlines als American Airlines, airberlin, British Airways, Finnair, Iberia en nog meer anderen. Met het programma kun je Qpoints sparen op gekwalificeerde vluchten. Het laagste level heet oneworld Ruby. Daarna komt oneworld Sapphire en oneworld Emerald.

Vervoersvoorwaarden

Elke luchtvaartmaatschappij hanteert eigen vervoersvoorwaarden, waarin de rechten en plichten van de luchtvaartmaatschappij en haar passagiers zijn vastgelegd. Deze voorwaarden zijn voor jou - als passagier - van belang in geval van bijvoorbeeld vluchtvertraging en zoekgeraakte bagage. Voor de vervoersvoorwaarden van Qatar Airways verwijzen we je naar hun website.

Bezoek de website van Qatar Airways

Meer airlines:

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl