Vlieg voordelig naar Manchester

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Manchester

Manchester is een bruisende stad in midden-Engeland. De stad is ontstaan als het Romeinse fort Mamucium in het jaar 79, waardoor de inwoners van Manchester nog steeds Mancunians genoemd worden. Manchester is groot geworden door textielfabrieken tijdens de Industriële Revolutie. Een lang kanaal verbond de stad met de rivier Mersey, waar Liverpool ook aan ligt, en zorgde ervoor dat er handel gedreven kon worden via zee. Tegenwoordig staat de stad bekend als kunst-, muziek- en wetenschapshotspot. Het vliegveld van Manchester is het drukste vliegveld van Engeland buiten Londen en de infrastructuur van de stad is goed geregeld. Natuurlijk is Manchester ook heel bekend door het voetbalteam Manchester United. Kom deze hotspot ook beleven!

Vergelijk alle vliegtickets Manchester in een handig overzicht

Naar Manchester vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets Manchester in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar de stad Manchester vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets Manchester boeken met onder andere KLM, easyJet en Ryanair. De vluchtduur van een directe vlucht is nog geen anderhalf uur.

Te doen in Manchester

Als je vliegtickets Manchester is er genoeg om te zien en te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het stadion van Manchester United of bekijk de karakteristieke fabrieken in de industriewijk. Manchester is geen overweldigende historische stad zoals Londen of Oxford, maar heeft wel een bijzondere identiteit en een gezellige sfeer.

Meer over bezienswaardigheden in Manchester >>

Shoppen & uitgaan

In Manchester kun je goed winkelen en uitgaan. Bezoek bijvoorbeeld het bijzondere Trafford Centre of de leuke winkeltjes van the Northern Quarter. Het karakter van Manchester komt ook in de avonduren naar voren. Kom interessant Manchester ook ontdekken met vliegtickets Manchester.

Meer over winkelen en uitgaan in Manchester >>

Beste reistijd

Manchester is geschikt voor vakanties het hele jaar door, maar de twijfelachtige weersomstandigheden vereisen in alle seizoenen een goede voorbereiding. Je hoeft je in de stad in ieder geval nooit te vervelen: in elk seizoen zijn leuke evenementen gepland!

Meer over de beste reistijd voor vliegtickets Manchester >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989