Vlieg voordelig naar Curacao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Curaçao

Een vliegreis naar Curaçao is populair. Curaçao ligt in het Caribisch gebied en is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. In 1633 veroverden de Nederlanders Curaçao op de Spanjaarden. Door de goede ligging gebruikten de Nederlanders Curaçao als doorvoerhaven. Tegenwoordig is Curaçao een toeristische bestemming. Het eiland heeft schitterende stranden waar het door het fantastische klimaat altijd goed toeven is. Ook watersportliefhebbers en duikers komen hier aan hun trekken.

Vergelijk alle vliegtickets naar Curaçao op vliegwinkel.nl

Naar Curaçao vliegen een aantal verschillende airlines. Op vliegwinkel.nl vergelijk je de tarieven van deze airlines in een handig overzicht. Dit overzicht verkrijg je na het invoeren van je zoekopdracht. Je kunt vliegtickets naar Curaçao boeken met KLM, airberlin en Tuifly.

Te doen in Curaçao

Curaçao heeft ook mooie culturele bezienswaardigheden zoals het historische centrum van Willemstad en een aantal musea die de moeite waard zijn. Wandelaars en natuurliefhebbers moeten beslist een bezoek brengen aan het Christoffelpark. Verder is het heerlijk winkelen in de vele boetiekjes of op de kleurrijke markten. ´s Avonds kun je genieten van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants die het eiland rijk is. Je moet zeker een terrasje pakken aan de Handelskade, met uitzicht op de pontjesbrug. En ook daar is veel variatie mogelijk. In de plaatselijke keuken proef je de invloeden van meer dan 50 culturen terug.

Meer over bezienswaardigheden op Curaçao >>

Shoppen & uitgaan

Willemstad is een leuke stad om te winkelen. Omdat Curaçao al eeuwen lang een handelscentrum is vind je hier producten uit de hele wereld. Punda is van oudsher het belangrijkste winkelgebied van Willemstad. In de mooie straatjes vind je veel winkels die internationale kwaliteitsproducten aanbieden.
Curaçao biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan restaurants. Je kunt er genieten van zowel de internationale als de lokale keuken. Door de verschillende culturele invloeden is het eten in de restaurants veelzijdig. Laat je culinair verrassen op Curaçao.

Meer over shoppen en uitgaan op Curaçao >>

Beste reistijd

Curaçao heeft het hele jaar een hoge temperatuur. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 30 graden. Februari is een erg leuke periode om het eiland te bezoeken, dan wordt namelijk carnaval gevierd.

Meer over de beste reistijd naar Curaçao >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Andere bestemmingen in Nederlandse Antillen