Vliegtickets Afrika

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste vliegtickets naar Afrika

De gastvrije bevolking, de prachtige steppe, grote wereldsteden en heerlijk eten; het is bijna onmogelijk om niet van Afrika te houden. Afrika is zo groot dat een bestemming in Afrika lastig kiezen is. Ga je voor de prachtige stranden langs de kust, relaxen in een resort in Egypte, op safari in Zuid-Afrika, of kies je liever voor interessante steden zoals Marrakech en Kaapstad? Een rondreis door verschillende landen in Afrika kan natuurlijk ook! Vlieg naar één van onderstaande populaire steden in Afrika en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Kaart van Afrika

Voorwaarden

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Brussel of Düsseldorf.

Meer vliegtickets naar Afrika

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vertel over deze pagina

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989

Vliegtickets naar Afrika

Op vliegwinkel.nl boek je eenvoudig vliegtickets naar het veelzijdige Afrika. Prachtige landschappen, bruisende culturen en het heerlijke eten zorgen voor een vakantie om nooit te vergeten. Uiteraard heeft elk land in Afrika eigen unieke kenmerken. Dus wordt het Egypte, Gambia of Zuid-Afrika? Of laat je je juist betoveren in Marokko, Algerije of Zambia? Er is keuze genoeg! Ga op zoek naar voordelige vliegtickets in Afrika op vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar Afrika wil je natuurlijk niet te veel betalen. Vliegwinkel.nl bied je een helder overzicht van alle vliegtarieven naar Afrika van verschillende en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en je ticket online reserveren.

Vliegtickets naar Afrika boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt tickets naar Afrika van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways. Zo krijg je alle vliegtickets direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Afrika.