Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Kaapverdië

Sao Nicolau

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Sao Nicolau

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Sao Nicolau

Sao Nicolau is de bakermat van de Kaapverdische eilanden. Met zijn kleine straatjes en oude lantaarns lijkt het of de tijd er stil heeft gestaan. Het eiland is bergachtig en heeft prachtige vergezichten. Naast de hoofdplaats Ribeira Brava, heeft het eiland nog één andere stad, de havenplaats Tarrafal. Op enkele dagen van de week zijn er vanaf het eiland Sal vliegverbindingen naar Sao Nicolau.

Vliegtickets naar Sao Nicolau boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Sao Nicolau direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Sao Nicolau.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Naar Sao Nicolau vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Kaapverdië

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl