Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Ghana

Accra

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Accra

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Accra

Accra is een geweldige bestemming. Door de mooie stranden, vele bezienswaardigheden en leuke markten is er genoeg te doen. Zo is de Makola Market een echte aanrader. Op deze weekendmarkt is echt van alles te koop. Als je meer wilt weten van de geschiedenis en cultuur van Ghana moet je zeker een bezoek brengen aan het Nationale Museum. Hier is onder andere veel informatie te vinden over het koloniale verleden. Een absolute aanrader is om de oude wijken in Accra te bezoeken, zoals Ussher Town en James Town. Voor leuke restaurants kun je het best naar de wijk Adabraka gaan. Voordelige vliegtickets Accra kun je boeken op vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar Accra wil je natuurlijk niet te veel betalen. Maar met het enorme aanbod luchtvaartmaatschappijen en reiswinkels kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vliegwinkel.nl biedt de uitkomst door je een helder overzicht te geven van de vliegtarieven naar Accra van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en je ticket online reserveren.

Vliegtickets naar Accra boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Accra direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Accra.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Naar Accra vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Ghana

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl