Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Armenië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Armenië

Groen en bergachtig

Wil je op vakantie naar een land met een prachtige natuur, veel bergen, een rijke historie, gevarieerde cultuur en gastvrije bevolking? Dan is het in de zuidelijke Kaukakus gelegen Armenië zeker een aanrader. Het is een van de oudste landen ter wereld en werd in de loop van de geschiedenis door verschillende volken overheerst, waarvan nog talloze sporen terug te vinden zijn. Armenië is echter ook aan het moderniseren; vroegere Sovjet-resorts worden bijvoorbeeld omgebouwd tot sfeervolle hotels. En wist je dat in Armenië heerlijke rode wijnen worden geproduceerd? Voor het meest complete overzicht van vliegtickets Armenië ga je natuurlijk naar vliegwinkel.nl.

Rijke historie en cultuur

Armenië heeft zijn eigen Stonehenge: Carahenge. Deze verzameling van 204 rechtopstaande stenen is meer dan 5000 jaar oud, en hoewel de plek waarschijnlijk een religieuze functie had, is hij nog steeds met veel raadselen omhuld. Interessant zijn ook het hoog op de rosten gelegen Tatev-klooster, het gebied rondom Dilizhan (een schitterende wandelomgeving), de kathedraal van Sint Echmiatzin en de 3e-eeuwse zonnetempel boven de Azatrivier in Garni. Overigens behoort een ongekende hoeveelheid Armeense monumenten tot het Unesco-werelderfgoed, dus liefhebbers van geschiedenis en cultuur kunnen hier hun hart ophalen. Uiteraard mag je ook de levendige hoofdstad Jerevan niet overslaan. Wandel er door de gezellige straten, raak in gesprek of speel een potje schaak met de vriendelijke Armenen, bezoek een van de musea en neem op een terras een glas cognac (de nationale drank).

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Meer info
Andere vluchten

Vliegtickets Armenië

Ben je op zoek naar de goedkoopste vliegtickets Armenië? Dan zit je bij vliegwinkel.nl helemaal goed. Je voert heel eenvoudig je reisdata, de omvang van je reisgezelschap en je eventuele voorkeuren in en vind in één oogopslag alle vluchten Armenië.

Heb je de meest geschikte vliegreis gevonden, dan kun je deze bij vliegwinkel.nl meteen veilig boeken.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl