Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegtickets naar

prachtig Maleisië

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vliegtickets Maleisië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste vliegtickets naar Maleisië

Van de meest groene theeplantages, de Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur, paradijselijke eilanden en heerlijk eten; welkom in Maleisië! Start jouw reis in het bruisende Kuala Lumpur en reis door naar cultuurrijk Malakka, tropisch Langkawi en het sprookjesachtige Cameron Highlands. Maleisië heeft zoveel te bieden, van avontuurlijke activiteiten tot aan winkelen in de grootste shopping malls. Laat je betoveren door de prachtige cultuur en natuur van dit land! ✨

Ontdek Maleisië

Maleisië is een prachtige bestemming om naartoe te gaan. Naast de geweldige stad Kuala Lumpur kent het land vele fantastische hoogtepunten. De Camaron Highlands is een prachtig, groen gebied. Hier zijn ook vele theeplantages die bezocht kunnen worden. De Perhentian eilanden zijn een absolute aanrader als je wilt gaan duiken of snorkelen. De onderwaterwereld is hier prachtig, maar ook de eilanden zijn het bezoeken meer dan waard. In Taman Negara kun je de prachtige jungle gaan ontdekken. Dit kan per boot, kajak, jeep of wandeling. Daarnaast is Melekka ook nog een leuke plaats om te bezoeken. Hier vind je nog sporen van de Nederlandse bezetting. Deze sferen worden duidelijk met een gracht, molen en Nederlandse kerk.

Borneo is ook het bezoeken meer dan waard. Voor dierenliefhebbers is er een Orang Utan centrum. Hier worden vooral jonge apen worden opgevangen en getraind worden om weer de natuur in te gaan. Ook kun je ook de Mount Kinabalu beklimmen, dit is de hoogste berg van Zuidoost-Azië. Voor een prachtige onderwaterwereld kun je naar Sipadan gaan. Dit is een van de beste duiklocaties ter wereld. De voordeligste vliegtickets Maleisie boek je op Vliegwinkel.nl.

Vind de beste prijs voor jouw ticket naar Maleisie

Uit recent onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat er nogal wat verschillen bestaan tussen vergelijkingssites. Het is vaak niet in één keer duidelijk wat je uiteindelijk voor je boeking betaalt. Zo denk je het goedkoopste ticket te boeken, maar zie je pas achteraf dat je door verborgen toeslagen alsnog duur uit bent. Bij vliegwinkel.nl betaal je nooit verborgen toeslagen én vind je de laagste boekingskosten en toeslagen. Dit geldt niet alleen voor de voordeligste vliegtickets, maar ook voor hotels en autohuur in Maleisie.

Vliegtickets naar Maleisie boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Maleisië direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Maleisie.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoudt dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Bestemmingen in Maleisië

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl