Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Milaan

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Milaan
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Milaan

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Milaan

Weer in Milaan

Milaan heeft een heerlijk klimaat. De zomers zijn lang en warm, hetgeen Milaan geschikt maakt als uitstekende bestemming voor een citytrip. De winters duren niet lang, maar kunnen wel regenachtig zijn. De beste periode om vliegtickets naar Milaan te boeken is in de zomer, of de nazomer. Je kunt dan volop genieten van de mooie bezienswaardigheden, de terrassen en het heerlijke weer.

Evenementen

  • Februari/maart: Carnaval
    In Milaan wordt Carnaval uitbundig gevierd. Een bezoekje aan de grote parade door de stad is een heel spectacel om te zien! Ga je naar Milaan om te shoppen? Dan kun je deze periode beter vermijden, omdat de meeste winkels met Carnaval dicht zijn.
  • Januari: Corteo dei Re Magi
    Tijdens Corteo dei Re Magi loopt een religieuze stoet van Piazza Duomo naar de kerk van Sant Eustorgio. De stoet is heel bijzonder om te zien en trekt jaarlijks veel bezoekers.
  • September: Milaan Fashion Week
    Tijdens de Milaan Fashion Week komen de beste modeontwerpers uit de hele wereld naar Milaan om hun nieuwste collecties te showen.

Vervoer (van/naar luchthaven van Milaan)

Als je vliegtickets naar Milaan hebt geboekt vlieg je naar de luchthaven Malpensa. Het centrum van Milaan kun je bereiken per taxi, bus en trein.

Taxi
De taxistandplaatsen zijn duidelijk aangegeven en liggen direct voor de aankomsthal. Een taxirit naar Milaan kost rond de 60 euro en duurt ongeveer veertig minuten. Vraag altijd eerst naar de prijs. De meeste taxi´s hebben wel een ritmeter.

Bus
De bus doet er wat langer over, maar is een goedkoop alternatief. Een kaartje kun je kopen bij de chauffeur en kost ongeveer € 5.

Trein
De trein is een comfortabel en snel alternatief om in het centrum van Milaan te komen. Volg de bordjes op de luchthaven en je komt terecht op het station. In de kaartautomaten kun je een kaartje kopen naar het centrum.

Naar Milaan vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl