Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Italië

Rome

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Rome
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Rome

Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Rome

Rome ligt op een paar uur vliegen van Nederland. Met vliegtickets naar Rome kun je veel bijzonder cultureel erfgoed zien en bezichtigen. De binnenstad van Rome is één groot openluchtmuseum. Naast alle bezienswaardigheden kun je in Rome ook prima shoppen. Daarnaast kun je genieten van de wereldberoemde Italiaanse keuken en tot in de kleine uurtjes op de vele terrasjes van Rome vertoeven. Boek voordelige vliegtickets naar Rome op vliegwinkel.nl.

Forum Romanum
Het Forum Romanum was het culturele, sociale en politieke centrum van Oud Rome. Vroeger werden hier de belangrijkste beslissingen genomen, executies vonden er plaats en legers marcheerden er rond.

Lees meer

Colosseum
Misschien is het Colosseum wel het bekendste bouwwerk van Rome. Het was het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk. De bouw van dit immense bouwwerk begon in het jaar 72 en duurde 8 jaar.

Lees meer

Pantheon
Het Pantheon is het best bewaarde monument uit de lange geschiedenis van Rome. De tempel werd gebouwd onder het bewind van Hadrianus in het jaar 27 voor Christus.

Lees meer

Sixtijnse Kapel
De Sixtijnse Kapel werd gebouwd tussen 1475 en 1483. Het gebouw diende als privé kapel voor Paus Sixtus IV. Op het plafond van de kapel kun je wereldberoemde fresco´s van Michaelangelo bewonderen.

Lees meer

Sint Pieterskerk
De Sint Pieterskerk bevindt zich in Vaticaanstad. Lange tijd was dit de grootste kerk ter wereld. De Sint Pieterskerk is gebouwd tussen 1506 en 1626. Je kunt de koepel van de Sint Pieter beklimmen.

Lees meer

Trevifontein
De Trevifontein is de bekendste fontein van Rome. De fontein ligt aan het plein Piazza di Trevi. De Trevifontein werd wereldberoemd door de film La Dolce Vita met Anita Ekberg in de hoofdrol. Het thema van de fontein is de oceaan. Neptunus is goed te herkennen in zijn strijdwagen.

Lees meer

De Spaanse Trappen
De Spaanse Trappen zijn een belangrijke ontmoetingsplek voor de inwoners van Rome. De Spaanse Trappen zijn gebouwd tussen 1723 en 1726. De Spaanse Trappen zijn onderdeel van de kerk Trinit´ dei Monti.

Lees meer

Parken

Villa Borghese
Net ten oosten van de Spaanse Trappen vind je Villa Borghese. Villa Borghese is een park van ongeveer 80 hectare. In het park vind je onder andere Galleria Borghese.

Lees meer

Naar Rome vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl