Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Portugal

Madeira

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Madeira
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Madeira

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Madeira

Diepgroene bossen op hoge bergen, een heerlijk zonnetje, exotische bloemen en een helderblauwe zee, dat is Madeira! Het Portugese eiland ligt voor de kust van Marokko in de Atlantische Oceaan. De combinatie van mooie natuur en warm strand biedt toeristen een bijzondere ervaring. Op Madeira kun je heerlijk wandelen of mountainbiken, maar ook relaxen aan het strand. Dat maakt Madeira geschikt voor actieve natuurvakanties en zonvakanties. Bovendien heeft Madeira een leuke stad om te bezoeken: de hoofdstad Funchal. Genoeg te ontdekken op dit bijzondere eiland!

Vergelijk alle vliegtickets naar Madeira in een handig overzicht

Naar Madeira vliegen veel verschillende luchtvaartmaatschappijen. Na je zoekresultaat zie je in een handig overzicht de vliegtickets van alle airlines die vliegen naar Madeira. Je kunt vliegtickets naar Madeira boeken met onder andere KLM, TAP Portugal en Lufthansa. Ook vliegen er een aantal low-cost maatschappijen naar Madeira. Je kunt bijvoorbeeld vliegtickets naar Madeira boeken van Transavia.

Te doen in Madeira

Madeira is een uitstekende bestemming voor een zonvakantie of actieve trip. Kenmerkend in Madeira zijn de hoge bergen met groene bossen, de steile kliffen aan de kust en de culturele stad Funchal. Er is nog veel meer te zien in Madeira!

Meer over de bezienswaardigheden in Madeira >>

Shoppen & uitgaan in Madeira

Als je vliegtickets naar Madeira boekt en van winkelen houdt, dan kun je shoppen in een van de vele nieuwe winkelcentra in Funchal. Ook zijn er leuke markten in de buitenlucht waar je bloemen en fruit kunt kopen. Uitgaan kan het beste in Funchal, waar in het weekend de straten opleven als de zon onder is gegaan.

Meer over shoppen & uitgaan in Madeira >>

Beste reistijd

Madeira kent een warm klimaat. Daarom is het er in de zomer en nazomer ook goed toeven. In de winter wordt het bijnaniet kouder dan 15 graden, dus voor actieve vakanties is dat nog steeds een perfecte temperatuur.

Meer over de beste reistijd naar Madeira >>>

Naar Madeira vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl