Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Cyprus

Paphos

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Paphos

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Paphos

Paphos is één van de mooiste en populairste badplaatsen van Cyprus. Voor zon, zee, strand en vermaak boekt u vliegtickets naar Paphos. De stad bestaat uit twee delen, Kato Paphos (beneden) waar de meeste hotels en restaurants te vinden zijn en Pano Paphos (boven) wat meer het woon- en werkgedeelte is van de inwoners. 's Avonds is het vooral gezellig rondom de haven waar zich veel restaurants en barretjes bevinden.

Aangezien Paphos tijdens de Romeinen enige tijd de hoofdstad van Cyprus is geweest, zijn er nog vele overblijfselen te vinden. Zo zijn de mozaiek vloeren van enkele villa's uit die tijd zeer de moeite waard om te bekijken. De bekendste hiervan is "het huis van Dyonisos" met geweldige mozaieken van deze Romeinse god van wijn en feesten. Andere bezienswaardigheden zijn de ruines van het antieke Paphos, het kruisvaarderskasteel en de koningstombes van Paphos.

Ook voor de watersportliefhebber is er voldoende te beleven. Zo kun je hier snorkelen, wrakduiken, windsurfen, kayaken of heerlijk op het strand liggen.

Vliegtickets naar Paphos boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Paphos direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Paphos.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Naar Paphos vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Andere vluchten

Andere bestemmingen in Cyprus

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl