Vliegtickets Cyprus

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

De populairste vliegtickets naar Cyprus

Cyprus is een exotisch eiland in de Middellandse Zee onder Turkije. Het eiland heeft mooie stranden, gezellige havens en prachtige natuur. In Cyprus zijn zo veel mooie plekken te vinden, dat het soms lastig kiezen is waar je je vakantie zult doorbrengen. Daarom is het eiland zeer geschikt voor een rondreis met de auto. Zowel voor een stedentrip als een zonvakantie is vliegen naar Cyprus ideaal. Vlieg naar een van onderstaande steden in Cyprus en reis vanuit daar eventueel door naar andere plekken.

Nog meer te beleven op Cyprus

Cyprus heeft veel bijzondere plekjes om te ontdekken. Treed buiten de badplaatsen en ontdek wat Cyprus nog meer te bieden heeft. De volgende bestemmingen en bezienswaardigheden zijn zeker de moeite waard.

Kykkos klooster

Het mooie Kykkos klooster is niet makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, maar met de auto is het goed te doen vanuit Paphos. Het goedbewaarde klooster ligt in het Paphosbos in een prachtige omgeving. Het is een van de rijkste kloosters op Cyprus en dat is te zien in de rijk versierde muren en plafonds.

Kasteel van St. Hilarion

Als je met de auto van Nicosia naar Kyrenia rijdt, kom je langs het kasteel van Sint Hilarion. Het kasteel uit de 10e eeuw ligt mooi op een bergtop. Daardoor heb je mooie uitzichten over de omgeving. Bovendien is het prachtig om te zien hoe het kasteel verscholen ligt tussen de rotsen. De klim naar het kasteel is wel steil!

Paphos Archeologisch park

Het archeologische park bij Kato Paphos is een opgravingsgebied waar nog dagelijks nieuwe historische schatten worden gevonden. Het hoogtepunt is de Tombe van Koningen, een graftombe die stamt uit de 4e eeuw voor Christus. Loop tussen de uitgegraven pilaren, muren en trappen en laat je overweldigen door de historie.

De mooiste stranden

Natuurlijk heeft Cyprus ook veel mooie stranden. De bekendste is Nissi Beach. Capo Greco en Fig Tree Bay zijn mooie baaien. Andere leuke stranden zijn Petra tou Romiou en Makronissos. Als je op een romantische strand ligt in Cyprus, snap je dat het eiland de geboorteplaats van Afrodite wordt genoemd.

Meer vliegtickets naar Cyprus

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989