Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Spanje

Benidorm

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Benidorm
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Benidorm

Bezienswaardigheden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bezienswaardigheden Benidorm

Benidorm is een unieke stad met veel dingen om te doen. Ook heeft de stad verrassingen voor je in petto. Zo kun je er ook goed genieten van natuur en historie. Dat is misschien niet meteen waar je aan denkt als je Benidorm hoort, maar kan wel jouw reis extra leuk maken. Vlieg naar Alicante en reis verder naar het leuke Benidorm om deze bezienswaardigheden te bezoeken:

Stranden van Benidorm

Levante
Het strand Levante is de bekendste van Benidorm en zelfs een van de bekendste in Europa. Het is ongeveer 2 kilometer lang en ligt op het zuiden, waardoor je er de hele dag van de zon kunt genieten. Om deze reden en omdat alle mogelijke faciliteiten te vinden zijn alngs dit strand, is dit een van de populairste plekken in Benidorm.

Poniente
Het langste strand in Benidorm is Poniente met 3 kilometer lang zand. Dit strand is meestal iets rustiger dan Levante. Je vindt er gezellige restaurantjes en clubs. Alle faciliteiten zijn aanwezig.

Lees meer

Bezienswaardigheden in Benidorm

Aqualandia
Dit grote waterpark heeft veel glijbanen waar families zich goed kunnen vermaken. Het park is wel 150.000 vierkante meter groot! Let er wel op dat er voor veel dingen extra kosten gerekend worden, dus houd daar rekening mee.

Terra Natura
Een andere familieactiviteit in Benidorm is Terra Natura, een gezellige dierentuin met veel dieren uit verschillende werelddelen. De dierentuin is bijzonder omdat het geprobeerd heeft afscheidingen te maken tussen de hokken en de wandelpaden die bijna niet opvallen. Zo lijkt het net alsof je echt door de natuur loopt. Ook ligt er een waterpark naast de dierentuin, waarvoor je een combiticket kunt kopen.

Lees meer

Bezienswaardigheden rondom Benidorm

Alicante
Je komt er waarschijnlijk doorheen op weg naar Benidorm, maar Alicante is ook zeker de moeite waard om een dag of langer rond te brengen. De stad is charmant, heeft heerlijke cuisine en een aantal indrukwekkende gebouwen. Er gaat gewoon een bus van Benidorm naar Alicante en andersom.

Algarwatervallen
De mooie Algarwatervallen zijn zeker een dagtochtje vanuit Benidorm waard! Trek goede wandelschoenen aan en loop de korte route langs de waterallen. Ook zijn er een aantal leuke winkeltjes.

Lees meer

Naar Benidorm vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl