Vlieg voordelig naar Lanzarote

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Lanzarote

Lanzarote is één van de Canarische Eilanden, een archipel gelegen in de Atlantische Oceaan. Samen met Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura en La Palma vormt Lanzarote een belangrijke Europese vakantiebestemming. Geografisch gezien ligt Lanzarote ten westen van Afrika (Marokko), maar het behoort bestuurlijk tot het Europese land Spanje.

Vergelijk alle vliegtickets naar Lanzarote in een handig overzicht

Naar Lanzarote vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Lanzarote in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar Lanzarote vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Lanzarote boeken met onder andere Transavia, Corendon en Arkefly.

Te doen op Lanzarote

De vluchttijd van een rechtstreekse vlucht van Nederland naar Lanzarote is ongeveer 4 uur. Indien er een tussenstop is op Fuerteventura zal de totale reistijd zo'n 5,5 uur bedragen. Lanzarote is een vulkanisch eiland dat een oppervlakte heeft van ruim 845 km2. Hiermee is het wat betreft oppervlakte het vierde eiland van de Canarische Eilanden. Dat het eiland van vulkanische oorsprong is kun je duidelijk zien als je op Lanzarote aankomt. Je wordt geconfronteerd met bergen die zichtbaar gevormd zijn door lavastromen.

Meer over bezienswaardigheden op Lanzarote >>

Shoppen & uitgaan

Wat eten en drinken betreft zit je op Lanzarote wel goed, doordat het eiland vlakbij Marokko ligt zijn er verschillende Marokkaanse specialiteiten verkrijgbaar naast de Spaanse keuken. Tapas zijn toch wel echt Spaans en worden dan ook in veel restaurants geserveerd.

Meer over shoppen en uitgaan op Lanzarote >>

Beste reistijd

Lanzarote is een echt zonvakantie eiland door de temperatuur die het gehele jaar boven de 20 graden ligt. Samen met Gran Canaria zijn dit de 2 warmste eilanden van de Canarische eilanden, je kunt hier dan ook bijna altijd van de heerlijke zon genieten. De echte zomer begint rond juni en eindigt rond oktober.

Meer over de beste reistijd naar Lanzarote >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989