Vlieg voordelig naar Bilbao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Bilbao

Bilbao is een bijzondere stad. Het heeft een aantal mooie historische gebouwen, maar niet een bijzonder groot aantal. Dat komt omdat de stad groot geworden is in de industriële periode en altijd omringt is door grijze fabrieken en loodsen. Bilbao was vooral een stad van hard werken, beide benen op de grond, en niet te veel opvallen.

Maar Bilbao heeft zich ontwikkeld. Het begon met de bouw van het Museo Guggenheim, een prachtig gebouw dat er aan de buitenkant al uitziet als een impressionistisch schip en aan de binnenkant een aantal grote kunstwerken telt. Het museum trok een groot aantal kunstliefhebbers naar de stad. Met het geld dat de stad verdiende met deze nieuwe stroom toeristen, werd Bilbao verder ontwikkeld. Door het harde werken dat zo typisch is voor de cultuur in Bilbao is de stad nu een uniek kunstcentrum in Europa. Als je op zoek bent naar traditionele schoonheid zit je in Bilbao waarschijnlijk op de verkeerde plek. Maar als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de unieke moderne identiteit van de stad die geuit wordt in de vele vormen van kunst die je er kunt vinden, dan zijn vliegtickets naar Bilbao de beste tickets die jij kunt boeken!

Vergelijk alle vliegtickets naar Bilbao in een handig overzicht

Naar Bilbao vliegen verschillende luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je alle vliegtickets naar Bilbao in een handig overzicht. Na het invullen van je zoekopdracht krijg je een overzicht van alle airlines die naar Bilbao vliegen. Je kunt goedkope vliegtickets naar Bilbao boeken met onder andere KLM, Air France, Vueling, Iberia en Air Europa. Met een directe vlucht vlieg je al binnnen 2 uur en een kwartier naar Bilbao.

Te doen in Bilbao

Bilbao is nog in ontwikkeling als moderne stad en krijgt steeds meer nieuwe, prachtig vormgegeven gebouwen van bekende architecten. Het Guggenheim museum mag je niet missen, maar ook het oudere centrum is leuk om te zien. Ontdek de unieke diversiteit van Bilbao als een combinatie van historie en moderne ontwikkeling. Laat je niet afschrikken door de afwezigheid van bombastische historische gebouwen zoals grote kathedralen. Bilbao heeft er wel een aantal, maar de kracht van de stad ligt vooral in de unieke samenwerking van oud en nieuw en de vriendelijkheid van de trotse en hardwerkende bevolking.

Meer over bezienswaardigheden in Bilbao >>

Shoppen & uitgaan

In Bilbao kun je goed winkelen en uitgaan. De unieke identiteit van de stad komt naar voren in de diversiteit van het winkelaanbod en ook het grote aantal moderne en traditionele bars en clubs. Bilbao is niet zo groot, waardoor je te voet het hele centrum gemakkelijk in de aonduren kunt ontdekken en kunt wisselen tussen verschillende plekjes.

Meer over shoppen en uitgaan in Bilbao >>

Beste reistijd

Bilbao heeft een aangenaam klimaat, waardoor vliegtickets naar Bilbao eigenlijk het hele jaar door geboekt kunnen worden. In de winter kun je Bilbao ontdekken met een stedentrip. In de zomer kun je ook genieten van het strand en de vele evenementen die in de late lente en de zomer georganiseerd worden.

Meer over de beste reistijd in Bilbao >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989