Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Duitsland

Düsseldorf

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Düsseldorf
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Düsseldorf

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Düsseldorf

Weer in Düsseldorf

Het weer in Düsseldorf is vergelijkbaar met Nederland, hoewel het in de zomer vaak iets warmer en in de winter vaak iets warmer is. Wanneer je vliegtickets naar Düsseldorf wilt boeken, hangt dus af van jouw persoonlijke voorkeur en de evenementen die je wilt bezoeken.

Evenementen

Het carnaval aan de Rijn is een groot carnaval dat begint halverwege november. Het is de start van het feestseizoen in Düsseldorf en wordt door de Duitsers Fasching genoemd. Iedereen kleedt zich aan in gekke kostuums en feest dagenlang!

Rheinkirmes is een grote kermis in juli, ook wel FunFair genoemd. De Rheinkirmes heeft traditionele kermisattracties, maar bevat ook grote evenemente als Pink Monday, de gay pride van Düsseldorf, en een groot Superfeuerwerk, een spectaculaire vuurwerkshow, als afsluiter van de feestweek.

Düsseldorf kerstmarkt is te beleven vanaf half november tot kerst. Het is een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland en is te zien op zeven locaties door de stad, waaronder het centrale Marktplatz.

Vervoer (van en naar de luchthaven in Düsseldorf)

Düsseldorf heeft één luchthaven: Düsseldorf Airport. Deze luchthaven is populair als aankomst-, vertrek- en transfervliegveld. De luchthaven ontvangt elk jaar heel veel passagiers. Zo kun je reizen van en naar Düsseldorf Airport

Met de auto van en naar Düsseldorf Airport

Met de auto kun je gemakkelijk reizen vanaf Düsseldorf Airport via de snelweg A44. Via deze weg kun je rijden naar Düsseldorf stad zelf of verder Duitsland of Nederland in. Naast de parkeerplekken op de luchthaven is er de mogelijkheid om te tanken, zodat je goed op weg kunt gaan voor lange afstanden. Je kunt ook een auto huren bij de luchthaven. Dit staat goed aangegeven met borden in de aankomsthal.

Met het openbaar vervoer van en naar Düsseldorf Airport

Trein
Vanaf Düsseldorf Airport kun je met de trein reizen vanaf het treinstation die te bereiken is met de Skytrain vanaf de terminals. Vanaf dit treinstation kun je rechtstreeks de ICE trein nemen. Je kunt ook met de S-bahn S11 richting het centraal station van Düsseldorf in de stad reizen.

Bus
Met de bus kun je reizen vanaf de aankomsthal. Je hoeft dan dus niet nog met de SkyTrain naar het treinstation. Bus 721 gaat naar het centrum van Düsseldorf. Bus 896 gaat naar Düsseldorf-Messe, waar zich een zakencentrum bevindt. Als er een evenement is in Düsseldorf-Messe rijden er speciale bussen rechtstreeks van voor de aankomsthal naar de beurs.

Met de taxi van en naar Düsseldorf Airport

Een taxirit wordt vanaf Düsseldorf Airport makkelijk gemaakt door gecertificeerde Airport Taxi’s. Deze hebben een Airport Taxi sticker. Bij Airport Taxi’s kun je altijd met creditcard betalen en zijn er kinderzitjes aanwezig. Ook spreken de chauffeurs meerdere talen en weten ze veel over de omgeving. Reizen met een van deze taxi’s naar het centrum van Düsseldorf kost ongeveer € 25,-.

Naar Düsseldorf vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl