Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Duitsland

Hannover

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Hannover

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Hannover

Vlieg voordelig met de vliegwinkel.nl vliegtickets naar Hannover. Deze Duitse stad is zeker een bezoek waard. Hannover ligt aan de rivier de Leine en deze rivier is voor de ontwikkeling van de stad altijd heel belangrijk geweest, vooral toen de stad net ontstond. Het is een Middeleeuwse stad die als een van de weinigen een marktplaats had. De Leine heeft overigens een zeer mooie oever die het bezoeken waard is.

Prachtig historisch Hannover

De stad heeft door de eeuwen heen vele mooie bezienswaardigheden opgebouwd, waaronder diverse prachtige kerken, zoals de Kreuzkirche, Sankt Georgii et Jacobi-kerk en de Christuskerk. Er zijn zelfs nog ruïnes van oude kerken en kappelletjes te vinden. Tijdens een stadswandeling – bij de lokale VVV kun je bijvoorbeeld routekaarten krijgen – word je vanzelf langs al deze belangrijke punten van de stad geleid. En daar horen bijvoorbeeld ook de Houtmarkt, het Leine-slot en de HDI-arena (de thuishaven van voetbalclub Hannover 96) bij.

Natuurlijk Hannover

Houd je van een beetje groen op je reisbestemming? Dan kun je in deze Duitse stad je hart ophalen. In de stad zijn namelijk zeer prachtige groene stadsparken te vinden. De Herrenhäuser Gärten is een van de best bewaard gebleven baroktuinen van Europa. En tijdens je verblijf zal je ook zeker een bezoek willen brengen aan de Zoo Hannover: een prachtige historische tuin waar je zeer dichtbij de dieren kunt komen om ze te bewonderen.

Vlieg voordelig met vliegtickets naar Hannover

Wanneer je de vliegtickets voor deze stadsvakantie boekt via vliegwinkel.nl ben je verzekerd van de grootste keuze in vliegtuigmaatschappijen en uiteraard in voordelige tickets. Zo houd je geld over om lekker in deze Duitse stad uit eten te gaan of een mooie bezienswaardigheid te gaan bekijken.

Geef jezelf eens een mooie vakantie dichtbij huis en boek vandaag nog de voordeligste vliegtickets naar Hannover via vliegwinkel.nl.

Naar Hannover vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl