Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Duitsland

Frankfurt

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Frankfurt

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Frankfurt

Frankfurt am Main is gelegen aan rivier de Main die tevens gelijk het stadsbeeld bepaald van Frankfurt. Alleen al de bruggen die over die rivier zijn gebouwd zijn een bezienswaardigheid op zich, met elk een eigen bouwstijl en karakter.

Rondom de stad heeft Frankfurt een groengordel die meer dan 80 vierkante kilometer beslaat. In deze bossen, beekjes en parken met aanwezige flora en fauna is er genoeg ruimte om heerlijk tot rust te komen.

De moderne architectuur is in de binnenstad van Frankfurt is een typisch herkenningsbeeld met hoge gebouwen van banken. De ene wolkenkrabber probeert hier de ander te overstijgen. Het gebouw van de Deutsche bank is een duidelijk toonbeeld met twee torens die activa en de passiva op de balans representeren.

Vliegtickets naar Frankfurt boeken

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Frankfurt direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Frankfurt.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Naar Frankfurt vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl