Vlieg voordelig naar Frankfurt

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Frankfurt am Main is gelegen aan rivier de Main die tevens gelijk het stadsbeeld bepaald van Frankfurt. Alleen al de bruggen die over die rivier zijn gebouwd zijn een bezienswaardigheid op zich, met elk een eigen bouwstijl en karakter.

Rondom de stad heeft Frankfurt een groengordel die meer dan 80 vierkante kilometer beslaat. In deze bossen, beekjes en parken met aanwezige flora en fauna is er genoeg ruimte om heerlijk tot rust te komen.

De moderne architectuur is in de binnenstad van Frankfurt is een typisch herkenningsbeeld met hoge gebouwen van banken. De ene wolkenkrabber probeert hier de ander te overstijgen. Het gebouw van de Deutsche bank is een duidelijk toonbeeld met twee torens die activa en de passiva op de balans representeren.

Vliegtickets naar Frankfurt boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote vliegmaatschappijen als KLM, United, Lufthansa, Singapore Airlines en British Airways ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals bv. Transavia en Easyjet. Zo krijg je alle vliegtickets direct in één overzichtelijk tarievenoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Frankfurt.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989