Vlieg voordelig naar Berlijn

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Berlijn

Berlijn is een echte aanrader voor een citytrip in Europa. De stad is de hoofdstad van Duitsland en heeft zich sinds het samengaan van Oost- en West-Duitsland erg ontwikkeld. Berlijn is een levendige stad waar het wemelt van de historie. In de stad is het verleden nog echt voelbaar.

Vergelijk alle vliegtickets naar Berlijn in een handig overzicht

Naar Berlijn vliegen veel luchtvaartmaatschappijen. Op vliegwinkel.nl vergelijk je de goedkoopste vliegtickets Berlijn in een handig overzicht. In een oogopslag kun je de laagste tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen overzien. Je kunt naar Berlijn vliegen met onder andere KLM, Lufthansa en SAS. Ook vliegen low-cost maatschapppijen naar Berlijn. Je kunt vliegtickets Berlijn boeken met Transavia en airberlin.

Te doen in Berlijn

Er is heel veel te doen op cultureel gebied in Berlijn. Er zijn talloze musea, prachtige gebouwen én het is een goeie stad om rond te fietsen. Een aanrader is om hierbij een gids te nemen die je alles kan vertellen over de Berlijnse muur en andere geschiedenis van de stad.

Meer over bezienswaardigheden in Berlijn >>

Shoppen & uitgaan

In Berlijn kun je uitstekend winkelen, uiteten en uitgaan. Er zijn talloze restaurants waar je een heerlijke maaltijd kunt krijgen. Ook het uitgaansleven moet je zeker even geproefd hebben als je naar Berlijn gaat. Van grote, donkere clubs tot knusse kroegen waar je een Duits biertje kunt drinken: Berlijn heeft het allemaal!

Meer over shoppen en uitgaan in Berlijn >>

Beste reistijd

De beste periode om Berlijn te bezoeken

is tussen november en april, dan is het wat aangenamer dan in de hete zomermaanden. In april is ook de Songkran, het Thais nieuwjaar.

Meer over de beste reistijd naar Berlijn >>

Mis geen aanbiedingen meer

We zijn er voor jou!

Je ontvangt je e-ticket(s)
binnen 5 min.

Altijd € 10 korting
op je volgende boeking

Wij staan 365 dagen
per jaar voor je klaar

Jouw reisagent
sinds 1989