Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Rusland

Moskou

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Moskou

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Omstandigheden oorlog Oekraïne

In verband met de oorlog in Oekraïne heeft Rusland zijn luchtruim voor de meeste luchtvaartmaatschappijen gesloten. Let op: er zijn daarom geen vluchten naar Rusland mogelijk.

Vliegtickets Moskou

Een bezoek aan de prachtige stad Moskou is meer dan de moeite waard. Het bekendste symbool van Moskou is de Balsiliuskathedraal, ook wel bekend als de Pokrovkathedraal. Dit kleurrijke hoogtepunt is gevestigd aan het Rode Plein. Aan dit immens grote plein liggen meerdere bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Zoals het Novodevichy Klooster, bij dit klooster hoort ook de bekende begraafplaats. Op deze begraafplaats zijn de graven van een aantal bekende Russen te vinden. Ook het Kremlin en andere prachtige kathedralen zijn hier gevestigd. Ten slotte is het Sculpture park ook een aanrader. In dit park staan meer dan 700 beelden van bekende personen zoals Lenin en Stalin. In de avond kun je naar de gezellig wijk Arbat. Hier zijn vele leuke restaurants te vinden. Voordelige vliegtickets Moskou kunt u boeken op Vliegwinkel.nl.

In één oogopslag vliegtickets vergelijken

Voor je vliegticket naar Moskou wil je natuurlijk niet te veel betalen. Maar met het enorme aanbod luchtvaartmaatschappijen en reiswinkels kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vliegwinkel.nl biedt de uitkomst door je een helder overzicht te geven van de vliegtarieven naar Moskou van verschillende betrouwbare luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus in één oogopslag de prijzen van de vliegtickets vergelijken en je ticket online reserveren.

Vliegtickets naar Moskou boeken met vliegwinkel.nl

Vliegwinkel.nl verkoopt naast alle vluchten van de grote luchtvaartmaatschappijen als KLM, Turkish Airlines, Royal Air Maroc, Lufthansa en Emirates ook vliegtickets van alle bekende low-cost airlines, zoals Transavia en Ryanair.. Zo krijg je alle goedkope vliegtickets naar Moskou direct in één overzichtelijk prijsoverzicht en kun je gemakkelijk kiezen uit de voordeligste vliegtarieven voor een vliegticket naar Moskou.

Thuiswinkel Waarborg

Vliegwinkel voldoet aan de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg, wat inhoud dat Vliegwinkel.nl zich houdt aan wetgeving, regelgeving en gedragscodes van Thuiswinkel.org, de branchevereniging van nagenoeg alle bedrijven in Nederland die producten of diensten verkopen via internet, catalogus, post, etc. aan consumenten.

Naar Moskou vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl