Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Stedentrip Frankrijk

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Stedentrip Frankrijk

Je zoekt goedkope stedentrips in Frankrijk? Bij vliegwinkel.nl krijg je al snel tot 30% korting op je volledige boeking als je vliegtickets combineert met hotel en/of een huurauto!

Frankrijk is een prachtig en veelzijdig land met vele mooie bestemmingen voor een fantastische stedentrip. Frankrijk behoort tot de populairste vakantielanden onder de Europeanen. Populaire bestemmingen voor een stedentrip in Frankrijk zijn Parijs, Marseille, Nice en Lyon.

Parijs is een geweldige stad om er even lekker tussenuit te gaan. De populairste bezienswaardigheden zijn de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Champs-Élysées. Maar Parijs heeft meer te bieden, bezoek tijdens je stedentrip naar Parijs de verschillende musea, de Arc de Triomphe en de Moulin Rouge.

Boek nu de goedkoopste stedentrips in Frankrijk op vliegwinkel.nl!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl