Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Stedentrip Zweden

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Stedentrip Zweden

Je zoekt goedkope stedentrips in Zweden? Bij vliegwinkel.nl krijg je al snel tot 30% korting op je volledige boeking als je vliegtickets combineert met hotel en/of een huurauto!

Een stedentrip Zweden combineert de trendy Scandinavische levensstijl met het Scandinavische verleden. Van de hippe wijken met kunstgaleries tot oude wijkjes met kronkelige straatjes en kerkjes. Men kan musea en bijzondere bouwwerken bezoeken, maar ’s avonds ook een trendy nachtclub induiken.

Zweden kent het Allemansrätten, wat letterlijk vertaald ‘Allemansrecht’ betekent. Dit houdt in dat iedereen mag gaan en staan in de natuur waar hij maar wil. Een voorwaarde hierbij is dat de natuur wordt gerespecteerd en er geen schade of overlast wordt veroorzaakt. In Zweden wordt daarnaast nog steeds traditionele volkskunst beoefend. Hieronder vallen vlechtwerk, weven, spinnen en hout- en beensnijwerk. Ook is de traditionele Zweedse houtbouw nog terug te vinden in het land.

Alcohol is vrij prijzig in Zweden. Sterke drank is enkel in staatswinkels te verkrijgen. Een typisch Zweeds gerecht is köttbular, dat uit kleine gehaktballetjes met aardappelpuree en jam bestaat. Ook ärtsoppa med pannkakor, dat uit erwtensoep met pannenkoekjes en jam bestaat, wordt veel gegeten en dan vooral op donderdag.

Boek nu de goedkoopste stedentrips in Zweden op vliegwinkel.nl! Wat dacht je bijvoorbeeld van Stockholm?

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl