Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Stedentrip Ierland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Stedentrip Ierland

Je zoekt goedkope stedentrips in Ierland? Bij vliegwinkel.nl krijg je al snel tot 30% korting op je volledige boeking als je vliegtickets combineert met hotel en/of een huurauto!

Een bezoekje aan een typische Ierse pub kan niet missen tijdens de stedentrip Ierland. Hier kan men een Guinness drinken; het beroemde bier uit Ierland. Elke stad heeft wel een aantal pubs. Dublin heeft het meest bruisende nachtleven, mede doordat er drie universiteiten in deze stad gevestigd zijn. Natuurlijk komt de cultuurliefhebber ook aan zijn trekken in Ierland; van kathedralen tot kunstmusea en van imposante Victoriaanse gebouwen tot torens uit de Vikingtijd. Er is genoeg te zien en te leren over het verleden van het land, vol met verhalen en mythes.

Ierland staat vooral bekend om de gezellige pubs waar grote pinten bier worden gedronken. In deze pubs wordt vaak Ierse muziek gedraaid of live gespeeld. Die muziek speelt een grote rol in het leven van de Ieren, zo is er jaarlijks in Cork een film- en jazzfestival. In Ierland leven veel verschillende mythes en sagen, van ridders en elfen tot legendes uit de historie. De Ierse keuken is een boerenkeuken met veel vis, schapenvlees en zeevruchten.

Boek nu de goedkoopste stedentrips in Ierland op vliegwinkel.nl!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl