Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Stedentrip Zwitserland

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Stedentrip Zwitserland

Je zoekt goedkope stedentrips in Zwitserland? Bij vliegwinkel.nl krijg je al snel tot 30% korting op je volledige boeking als je vliegtickets combineert met hotel en/of een huurauto.

Zwitserland is het land van het Zwitserlevengevoel, prachtige natuur en rustige, schone steden. Je kunt hier helemaal tot rust komen terwijl je geniet van alles wat het land te bieden heeft. De hoofdstad van Zwitserland is Bern, maar Zurich is vaak bekender onder toeristen, omdat het de grootste stad is. Ook Bazel is de moeite waard voor een stedentrip, als cultureel centrum en stad van de musea.

Zwitserland is een Alpenland. De berg Matterhorn is wel bijna 4500 meter hoog! Je kunt in Zwitserland dan ook heel goed skien en snowboarden. Ook zijn er een aantal mooie meren in het land. Bijvoorbeeld het Bodenmeer vlakbij de grens van Duitsland. Hier vind je het prachtige bloemeneiland Mainau waar je zeker in de lente en zomer kunt genieten van de vele kleuren in de netjes aangelegde tuinen. Kom Zwitserland ook ontdekken!

Boek nu de goedkoopste stedentrips in Zwitserland op vliegwinkel.nl!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl