Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Amerika

Boston

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Over Boston
Bezienswaardigheden
Shoppen & uitgaan
Beste reistijd

Vlieg voordelig naar Boston

Beste reistijd

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Beste reistijd Boston

Weer in Boston

Boston heeft een weertype dat veel voorkomt aan de noordoostkust van de Verenigde Staten. De zomers zijn er warm en vochtig. In deze periode kan er flink wat neerslag vallen. De temperatuur kan dan wel oplopen tot 30 graden. De winters kil en koud. In de winter kan het flink sneeuwen en vriezen. In de herfst vormen de spitse kerktorens een spectaculair contrast met de in herfstkleuren getooide bossen. De beste tijd om naar Boston te vliegen is van juni tot en met november.

Evenementen

  • Juli: 4th of July / Independence Day
    Tijdens 4th of July vieren de Amerikanen de onafhankelijkheidsdag van de Verenigde Staten. Tijdens één van de grootste vering van Amerika zijn er door het hele land parades, vuurwerk en andere activiteiten.
  • December: Tree Lighting Ceremonies
    Tijdens de dit event worden kerstbomen over de hele stad aangezet om het begin van het Holiday Season in te luiden.

Vervoer (van/naar luchthaven van Boston)

In Boston land je op de Boston Logan Airport. Je kunt Boston bereiken per bus of per taxi.

Taxi
De taxistandplaats ligt buiten de aankomsthal. Een rit naar het centrum duurt 15 minuten en kost ongeveer $ 30 USD.

Bus
De bus naar Boston vertrekt voor de aankomsthal. De dienst wordt uitgevoerd door MBTA Silverline. Een rit naar het centrum duurt ongeveer 25 minuten. Een kaartje koopt u in de bus bij de chauffeur of op het treinstation en kost ongeveer $ 2 USD.

Ook kun je de watertaxi nemen naar Boston. Dit type vervoer is leuk, snel en erg gemakkelijk. Het hele jaar door zijn er geregelde diensten tussen de luchthaven (Logan Dock) en diverse locaties in Boston (onder andere Long Wharf, Quincy en Hull). Vanaf het terminalgebouw rijden er gratis bussen (Route 66) naar het Logan Dock.

Vervoer in Boston zelf
Boston heeft een uitgebreid openbaar vervoernetwerk. De metro is een efficiënt vervoermiddel. De metro in Boston heeft vier hoofdlijnen die alle delen van de stad met elkaar verbindt. Met de metro kun je alle bezienswaardigheden uitstekend bereiken. Ook kun je natuurlijk de taxi of de bus nemen.

Naar Boston vanaf

Amsterdam

Rotterdam

Eindhoven

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van vliegwinkel.nl en is excl € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
Vliegwinkel.nl
Thema's
Volg Vliegwinkel.nl